Tamurkhan: The Throne of Chaos

Başlatan burock, Kasım 02, 2011, 09:16:34 ÖÖ

« önceki - sonraki »

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
önce link: http://www.forgeworld.co.uk/New_Stuff/TAMURKHAN-THE-THRONE-OF-CHAOS.html

ForgeWorld'ün çıkardığı yeni kitap Tamurkhan: The Throne of Chaos, Chaos warlordu Tamurkhan'ın marifetlerini anlatan, Warhammer için bir expansion kitabı. 208 sayfalık bu kitabın içinde ayrıca, full Chaos Dwarf ordu listesi mevcut ve bu ordu listesi official, yani GTlerde kullanılabilecek. 45 GBP'lik fiyatıyla göz kamaştıran kitap, 31 ekim haftasından itibaren preorderde.

şimdi bu kadar lafı neden yazdım? uzun süredir 2. ordumu ne yapayım diye düşünüyodum, cevap ayağıma geldi. Evet, ciddiyim, dwarftan sonra bir de CD ordusu yapacağım. Yine sakal ve zırh boyayıp bacak boyamayacağım. Ve evet, allah (c.c.) beni ıslah etsin.

Dwolvin

Ziyaretçi

Deeyo

Moderator
İletiler: 2,452
allah seni borg etsin
dey layt com and me wan go hom...

Deeyo

Moderator
İletiler: 2,452
Alıntı yapılan: burock - Kasım 02, 2011, 09:16:34 ÖÖ
Yine sakal ve zırh boyayıp bacak boyamayacağım.
Hobgoblinlerde bacak var yeşil var değişik şeyler bunlar
dey layt com and me wan go hom...

Ruhi

İletiler: 5,996
Bütün iyi dileklere Amin dedikten sonra;

Yav, modeller muhteşem zaten, sen boyadıktan sonra neye benzeyeceklerini ciddi ciddi sabırsızlıkla bekliyorum. Makineler çok pahalı ama harika görünüyorlar.

Süper süper.. Forge World ordusu görelim bir tane de yav. :)

A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

sargon

İletiler: 704
abi 40k için squatları bekliyosun di mi? Doğru söyle.

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Görelim orduyu da sanki pahalı olur ayrıca nasıl official oluyor onu açıklar mısın ben tam bilmemek forgeworld?
Tomb Kings
2189+

burock

İletiler: 2,129
  1. bsonbudak@gmail.com
Alıntı yapılan: anchorite - Kasım 02, 2011, 10:28:08 ÖÖ
Bütün iyi dileklere Amin dedikten sonra;

Yav, modeller muhteşem zaten, sen boyadıktan sonra neye benzeyeceklerini ciddi ciddi sabırsızlıkla bekliyorum. Makineler çok pahalı ama harika görünüyorlar.

Süper süper.. Forge World ordusu görelim bir tane de yav. :)

eywallah,

hayal kırıklığına uğratmak istemem; ama minyatürleri FW'den almayı karşılayabileceğimi düşünmüyorum :( onun yerine mantic'in normal dwarflarından convert ya da yine mantic'in abyssal dwarflarından gitmeyi planlıyorum.

aslında başka CD alternatifleri de var. mesela scibor moscalları ve reaper warlord serisinden dark dwarflar gibi. ama bunlar da çok pahalı seçenekler ve ancak herolar ya da centerpiece modeller için bunları tercih edebilirim.

Alıntı yapılan: sargon - Kasım 02, 2011, 10:34:23 ÖÖ
abi 40k için squatları bekliyosun di mi? Doğru söyle.

mantic'in 40k alternatifi olan warpath'ta cüceler, forge fathers adıyla mevcut. dolayısıyla, neden olmasın? hen-hen-hen...

Alıntı yapılan: vace - Kasım 02, 2011, 10:38:07 ÖÖ
Görelim orduyu da sanki pahalı olur ayrıca nasıl official oluyor onu açıklar mısın ben tam bilmemek forgeworld?

abi FW, GW'nin bi alt kolu. GW oyunları için modeller üretiyorlar. çok kaliteli, aynı ölçüde de pahalı modeller. şimdi de bu kitabı çıkarmışlar. kitapta bu CD ordusunun officially sanctioned olduğu belirtilmiş.

öle yani.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Baktım baktım GW dwarfları bunlara anca proxy olur dedim yada mükemmel greenstuf teknikleri geliştirmelisin :P
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler