23 Kasım Cumartesi TÜSOT Warhammer Fantasy Turnuvası

Başlatan Ruhi, Kasım 06, 2013, 11:43:16 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,972
Konumu: İzmir

Haber ola!

Katılmak için: https://www.facebook.com/events/1402847806619420/1402849079952626 buraya "Katılacağım" yazmanız yeterli arkadaşlar.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Sırf afiş için bile katılınır :D
Mathias Gençağaç

Deeyo

Moderator
İletiler: 2,452
Eğer yetişebilirsem hakemlik Stajı yapabilir miyim?
dey layt com and me wan go hom...

Ruhi

Alıntı yapılan: Deeyo - Kasım 07, 2013, 09:07:09 ÖÖ
Eğer yetişebilirsem hakemlik Stajı yapabilir miyim?

Hakemlikle ilgili düzenleme yapılıyor şu anda TÜSOT'da, ama bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Süper olur yani.. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

mereghost

Katılımcı
İletiler: 415
Whfb'nin şu anda neye benzediğini bilmiyorum, aylak seyirci/cheerleader kabul ediyorsanız ben de bir geleyim isterim.

Ya bir de dark elf olsa, neye benzediğini görsek, olmamı?

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: mereghost - Kasım 08, 2013, 04:40:39 ÖS
Whfb'nin şu anda neye benzediğini bilmiyorum, aylak seyirci/cheerleader kabul ediyorsanız ben de bir geleyim isterim.

Ya bir de dark elf olsa, neye benzediğini görsek, olmamı?

sattık gitti be hacım dark elfler.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Ruhi

Maalesef bir WHFB turnuvası daha iptal. Teşekkürler katılmayı düşünen ve bunun için uğraşanlara.

- Mark Twain

tulmir

İletiler: 986
for the Lady and for the King!
Alıntı yapılan: anchorite - Kasım 15, 2013, 03:47:35 ÖS
Maalesef bir WHFB turnuvası daha iptal. Teşekkürler katılmayı düşünen ve bunun için uğraşanlara.

Tuhh  :(