Bugün Warhammer 40K için ne yaptın?

Başlatan Blind, Haziran 29, 2011, 07:54:32 ÖS

« önceki - sonraki »

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Konumu: İzmir
Alıntı yapılan: Barbar139 - Aralık 12, 2011, 09:08:11 ÖÖ
Venom'a convert edilmek üzere Revell Easy Kit Star Wars Snowspeeder alındı...(Nihan'a aldırtıldı ;))

banada biraz zor geldi ama batuhana güveniyom
Mathias Gençağaç

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
eski model metal flayed one lardan 2 adedi çapaklardan temizlendi birleştirildi

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Sinan adında bir arkadaş küt diye çıkageldi. Kendisine Kule Sakinleri ve 40k anlatıldı, telefon vs alındı, verildi.
"If you're going through hell, keep going."

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
en güzel işi sen yapmışsın valla umarım devamlı gelir gider elemanlardan olur

sargon

İletiler: 704

Dark Angel

Misafir
İletiler: 77
Yakup, Dark Angels Dreadnought parcalarini dolabima birakmis.  (Thank you Vace and Yakup)  Onlari aldim, eve gittim, DA Venerable Dreadnoughtumu nihayet boyamaya basladim :) Arkasi koyu yesil, onu Deathwing beyazi.  Silahlara miknatis taktim ama dengeleri dogru degil.  Hep yere ates ediyormus gibi asiliyor. (Zaten oyunlarda oyle ates ediyorlar, benim attigim zarlara bakarsak!!)   Miknatislardan vazgectim.

Ruhi

İletiler: 5,970
Gece bilmem kaça kadar 2 x slaanesh chariot yapıştırdım. Hoş oldular, ama tam birleştiremedim tabanları dikdörtgen diye.. Heh.

NOT: Taban problemi ciddi hani. Deniz bir şey attı netten ama ben öyle düzgün yapamam tabanı. Hadi bakalım.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

İletiler: 5,970
Taban yaptım.. ;)

Slaanesh Daemonette'leri birleştirmeye bile başladım. Bu akşam birkaç fotoğraf da eklerim.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Barbar139

YK GM
Ravager'ın etrafındaki silah pozisyonlarından birini yaptım, eğri ve yuvarlak dizaynıyla herhalde yapıştırmaya çalıştığım en zor parçalardı. Bunları da tak çıkarlı yapma girişimim nasıl sonuçlanacak göreceğiz.

sargon

Dark Angel

Misafir
İletiler: 77
Gryphon Sepia Wash'u aldim, Ven Dread'i bitirdim.  Zar takimi aldim.  Umarim bana iyi davranacaklar cici zarlarim!  Bugun, "itaat edilmesi gereken"den izin ve para alarak Ravenwing Combat Force alacagim.  DA Kuvvetlerimi tamamlamis olacagim boylece.  Bikes plus teleport homers esittir scatter yapmayan Assault Terminators istedigim yer ve zamanda.  Belki kazanmaya baslayabilirim artik!  No, probably not...

Barbar139

YK GM
2. Raider sonunda %95 bitirildi.(zinciridir, bıçağıdır onlar kaldı) Court of the Archon grubundan Ur-Ghul'dan sonra 2. eleman olan Lhamea (poison 2+ yapan abla) boyandı. Sslyth'e geçildi.

En önemlisi, Incubi'lere hayran hayran bakıldı. Hemen birleştirilmedi, ne renk yapılsa diye düşünüldü duruldu...

mereghost

Katılımcı
İletiler: 415
2. Raider'ı okuyunca 2. Land Raider sandım çok heyecanlandım lan.

Böyle günleri de görelim kule sakinleri

Wretched

İletiler: 247
Semih abinin hediyesi olan Succubusu birleştirdim astarladım magnetledim.

sargon

Bir adet lesser daemon boyandı böylece pink horrorların sayısı 5'e çıktı. :)

http://kulesakinleri.org/smf/index.php?topic=46.msg8771#msg8771