30 Haziran Pazar

Başlatan Barbar139, Haziran 16, 2013, 03:34:45 ÖS

« önceki - sonraki »

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Uzak bir tarih ama şimdiden boşaltın diye haber veriyorum.

Haliyle 2 aydır falan oyun oynayamamış olacağım. Nihan'la birkaç gün Bodrum'da falan takılalım diyoruz. Tabii ki öncesinde ben bütün gün oyun oynadıktan sonra :D Ruhi'ye karşı Alman, Levent'e karşı Rus listesi hazırlıyorum haberiniz olsun. Hatta Infinity bile atılabilir akşama doğru, istekli varsa en fazla bir-iki model proxy ile 150 pts Haqqislam getiririm.
"If you're going through hell, keep going."

DNA Maniac

İletiler: 2,740
işte bana bunlarla gel!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Barbar139

YK GM
Bir daha vaktim olmayabilir, o yüzden, BUMP!

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Piknik yapmaktan kuleye gelemiyorum zaten, pazar sabahtan akşama ordayım -uyandırılmak kaydıyla- maçlara doyaman!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

sargon

İletiler: 704
Infinity'e bir ihtimal gelebilirim.

Barbar139

YK GM
Infinity için akşam müsaiitim saat 1 civarı başlayacak 2 fow maçı sonrası infinity diyorum gün içinde telefonla ulaşınız pls

Ruhi

İletiler: 5,970
Abiler ben saat 11.00 gibi Levent'i uyandıracağım. Mümkünse. Sonra Kule'ye gideceğim. Batuhan'la buluşma niyetindeyim. Levent uyanmazsa bile saat 12.30 gibi Kule'deyim.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain