28 Haziran Cuma - Kuşadası

Başlatan Barbar139, Mayıs 16, 2013, 10:42:56 ÖÖ

« önceki - sonraki »

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Israrlara dayanamayan masum köylü. Herkesde araç varmış, heralde benimkine ihtiyaç olmaz diyorum, yine de var hani.
Özgün yazlığına talibim! Bunca sene bi gelip görmedim ben oraya, kısmet artık düğüneymiş :D
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Zero Origin

İletiler: 229
Valla bende seve seve ,gelmek istiyorum Batu ,neticede öyle bir günde seni yanlız birakamayız ;) ,ben valla şimdiden takım elbisemi falan bile hazırlıyorum.Hatta gaza geldim ben arabayı bile alırım öyle gelirim :D

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Çok kutlarım Batu, benim tam taşınma telaşıma denk gelecek gibi duruyor o yüzden gelmem mümkün gözükmüyor. Benim adıma da eğlenirsiniz artık. ;)

mereghost

Katılımcı
İletiler: 415
Merhaba. Kule'ye uğramadığımdan planlardan habersizim. Nasıl yapacağız veya birlikte bir şey yapacak mıyız?

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Daha yeni hatırladım; ben kesin geliyorum. Toplanıp gitme işini Ruhi ayarlıyor diye biliyorum.

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Ortam karıştı malum. Ben takip ediyorum diyeyim. Bir iki güne kesinleşir.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Tek tek kimler geliyor kesin bilemediğimden bir masayı Kule Sakinleri adına ayırtıyorum.
"If you're going through hell, keep going."

Zero Origin

İletiler: 229
ben çeşmedeyim ama dediğim gibi seve seve uça uça gelirim kuşadasına yeterki bir şekilde organizasyon olsun tek isteğim o ben o organizasyona emen dahilim ne gerekirse yaparim , takım elbise kuru temizlemeden geldi hazır hatta  ;D

Ruhi

Min 5 kişi olacağız Batuhan.

Özgün, Eşi (İrde), Aylin, Ruhi, Yakup... Hani öyle.. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
arkadaşlar ben de katılmak istiyorum fakat transport lazım.

alkım saolsun ben seni getirirm ama dönüşüm rerö dedi. izmire dönen ve beni alabilecek olan var mı?

Ruhi

Burock biz akşam orada kalacağız. Bir sonraki gün sabahtan otobüs ile döneceğim.

- Mark Twain

Deeyo

İletiler: 2,452
ben de bildirmiş olayım tam ayarlamaları anca dün akşam yaptım. Cuma günü geliyorum.
dey layt com and me wan go hom...

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
kalma işi sorun olmaz bizim yazlıkta kala biliriz ama dönüş için garanti veremem hani spontene şuraya gidelim buraya uçalım bizde olağan bişeydir. öbür gün döne biliriz dönmeyede biliriz.
Mathias Gençağaç

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Ben kabaca bir isim listesi verdim o zaman
"If you're going through hell, keep going."

burock

İletiler: 2,129
  1. bsonbudak@gmail.com
Donus bulamadigim icin yalan oldum malesef. Batu, ikinize de mutluluklar dilerim. Herkese iyi eglenceler...