Grey Knights 1st Brotherhood "The Holy Light"

Başlatan Mustafa, Aralık 30, 2012, 08:09:49 ÖS

« önceki - sonraki »

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Crusader' lara biraz boya attım. Sadece Power Sword' lar ve Purity Seal' ların mühür kısmını boyadım. Power Sword'larına biraz daha ayar çekip zırhlarına girişicem.

VE EVET.. FOTOĞRAF KALİTESİ BERBAT...

Mustafa

Forum Enthusiast
Yahu ben bu orduyu bu renkle istememiştim diyerekten...
1 Terminator boyadım zaten, gerisi boyasız. Çünkü renk konusuna karar veremedim.
1 Terminator daha boyicam ama bu sefer mithril silver ile. 1 öncekini Bolt gun metal ile boyamıştım. Bi deneme olsun.
Sonucunda hangi model gözüme daha iyi gözükürse o şekilde devam edicem orduya,

Boltgun Metal vs Mithril Silver  :P

Deeyo

İletiler: 2,452
hey
dey layt com and me wan go hom...

Mustafa

Forum Enthusiast
Crusader' lardan birinin boyası neredeyse tamamlandı. Aldığım sonuçtan ben baya memnunum. Zırhına sadece kuru fırçayla mithril silver attım. Power Sword' un kenarlarına ve üst kısmındaki çukura ice blue ile highlight atmaya çalıştım. Adı üstünde "Crusader" olduğundan bir ortaçağ zırhı havası vermeye çalıştım.

Mustafa

Forum Enthusiast
Renk denemesi için 1 Terminator daha boyadım. En alt kata Leadbelcher, bir üstüne de mithril silver attım. Detay boyamak kaldı sadece.

Sağdaki sprey, soldaki de fırçayla boyadığım terminator

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Bu olmuş üstat yav..
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

wendigo

Üye
İletiler: 339
soldaki çok daha güzel gözüküyor bence. kolay gelsin güzel gidiyor
Bize her yer Nostramo

Deeyo

İletiler: 2,452
Güzel,
Fotoğraf makinesi inatla boyasızlara focuslanmaya devam ediyor :D
dey layt com and me wan go hom...

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Konumu: İzmir
fotoraf makinalarının minumum odaklamaları vardır her objektifin bu nedenle konudan 10 cm kadar daha uzaklaşılırsa fotolar net çıkacaktır.

yada oto focus alanın % 70 ni aynı uzaklık % 30 bi noktada belirlerse % 70 cekmek istiyor bu deyip oraya odaklana bilir.

nokta focus kullanılarak bu durumun önüne geçile bilir.

Mathias Gençağaç

Mustafa

Forum Enthusiast
Üşengeçliğimin cezasını çekiyorum. Cihat ! dedim ve pazar gününe kadar 10 terminator boyamam lazım.
Hın Hın Hın

Mustafa

Forum Enthusiast
Turnuvaya Terminator yetiştirme operasyonu başarıyla sonuçlandı. 10 tane Terminator boyadım. Renkleri gayet güzel oldu. Öyle hepsini yan yana boyalı görünce ulan işte Grey Knights böyle olur diyebildim. (Salih abi'ye laf atmıyorum.) Ordunun renkleri artık tamamen belirlendi.

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
ellerine saglik. cok iyi is cikardin mustafa.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Mustafa

Forum Enthusiast
Dün akşam Inquisitor Lohengrin' i boyadım. Neredeyse bitti, sadece purity seal, kurukafa, kitap ve pelerinin en alt kısmına altın rengiyle bir çizgi çekmek kaldı

http://img201.imageshack.us/img201/8125/img20130501114922.jpg

Mustafa

Forum Enthusiast
Orduyu adam etme ve turnuvaya hazırlama programı başladı.

Mustafa

Forum Enthusiast
Bugün 7-8 saat aralıksız boyama-düzeltme yaptım çocuklara (çoğu zaman dizi izleyip miskinlik yaptım tabi.)