Grey Knights 1st Brotherhood "The Holy Light"

Başlatan Mustafa, Aralık 30, 2012, 08:09:49 ÖS

« önceki - sonraki »

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Alıntı Yapuğraşınca güzel oluyo işte ! evet işte !!! tebriks
Eyvallah abi. Yarın masada da görürsün hem  :)

Mustafa

Forum Enthusiast
Tamamiyle Conversion Strike Squad huzurlarınızda. Bacak siparişimiz gelince de modellerin astarlı fotosunu atarım.
Conversion malzemeler : Kollar, Terminator kolları. Kafalar, Paladin kafaları. Psycannon, psilencer den convert edildi. 2 Bolter' dan 1 Storm bolter yapıldı. 2 Halberd, Falchion ve Warding staff parçaları ile yapıldı. Gövdeler tactical squad gövdesi.

Yine İsimler :
Cortez Osiris Allion
   Brutis Quintos

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Çok iyi yav. Bravo yani. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Guzel olmuslar. Ellerine saglik.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Ellerine sağlık Mustafa süper olmuşlar :)

Mustafa

Forum Enthusiast
Tamamlanan ilk model olma şerefine erişen Terminator Justicar Nihilus huzurlarınızda efendiler.

Deeyo

İletiler: 2,452
model yerine halı ve klavyeye focus olmuş fotolar :D, model fotosu çekmeyi öğrenmek de bir iş :D. Yanında getirdiğinde kule de bakarız
dey layt com and me wan go hom...

Mustafa

Forum Enthusiast
Aramıza yeni katılan Terminator Squad C

Mustafa

Forum Enthusiast
Aramıza yeni katılan Brother-Captain Stern

Mustafa

Forum Enthusiast
Aramıza yeni katılan GW 1993 model Dreadnougt (Çaktırmayın 2000 görünümlü, 93 demeyin çalıştırmıyor motorunu küsüyor.) :D

Mustafa

Forum Enthusiast
Alıntı YapGW 1993 model Dreadnougt (Çaktırmayın 2000 görünümlü, 93 demeyin çalıştırmıyor motorunu küsüyor.)
http://www.youtube.com/watch?v=N0vPI4eEnu8

Mustafa

Forum Enthusiast
Bu konuyu blog açmaya üşendiğimden, ve bir gün açacak olursam kaynak olarak kullanmak istediğimden günlük gibi kullananacağım. Bu konuda acayip acayip postlar görürseniz şaşmayın.

Mustafa

Forum Enthusiast
Geçen İstatistik sayfasında dolanırken oyunu 5 aydır oynadığımı fark ettim. Düşündüm ulan 5 ay neyle geçti ne yaptım ne öğrendim falan. Bir sürü maç yaptığımı ama teknik açıdan az şey öğrendiğimi fark ettim. Tek öğrendiğim hangi ordunun ne yaptığı ve hikayesinin ne olduğu.

Mustafa

Forum Enthusiast
Bitmek bilmeyen açgözlülüğümü zor zapt ederek devam ettirdiğim hobi hayatım' da belki ufak bir sona geliyorum.

Mustafa

Forum Enthusiast
Önümüzdeki ay sonunda (Nisan Sonu) Gönül verdiğim Grey Knight ordum 1500 puan' a ulaşacak ve son 1-2 model alıp yaz tatili başına kadar 1850' ye tamamlayarak orduyu sonlandırmayı planlıyorum.