Chaos Space Marines - Khorne Party!

Başlatan Ruhi, Aralık 29, 2012, 12:49:15 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Starter kutusundan çıkan CSM modelleri boyamaya başladım. Hani tabletop quality oldu bu abi yav. Çok güzel modelmiş ama..

A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
çok güzel ,acaip güzel .... ellerine sağlık abi...

ama demekki kafan vücuduna göre bu kadar küçük olunca heresy kaçınılmaz oluyor.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

wendigo

Üye
İletiler: 339
Welcome birader, ne iyi ettin de geldin.
we got much to kill
Bize her yer Nostramo

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Ellerine sağlık Ruhi, Bence Table top için oldukça iyi bir center piece olmuş...

Blind

İletiler: 425
For The Emperor
Abi çok başarılı olmuş yav :D masalarda görürüz inşallah
I am Alpharius

Ruhi

Teşekkür efendiler.. Özellikle Efe.. Hatta, bir an gaza geldim yav. Azıcık beklerseniz..

..1 dakika sonra..

A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

Adamlar yapmış yav. Çok güzel modeller.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Sende boyamışsın be abi... Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar...

wendigo

Üye
İletiler: 339
Abi cultistleri transfer dönemi bitmeden kiralık olarak orduma katasım var :) Güzel de boyamışsın eline sağlık.
Bize her yer Nostramo

Ruhi

Eyvallah yav güzel sözler için. Büyük nezaket.

NOT: Facebook'ta 10+ kişi resmi beğenmiş ki yıllardır bir şeyler atıyorum oradaki albümlerime(daha çok kaybolmasınlar diyerek) ilk defa bu kadar beğeni alan resim oldu sanırım. Acayip şaşırdım. Bu ten rengi çok havalı yav. Go GW nasıl boya yapılır sayfası.. :)

Efe ne demek abi. Umarım biraz daha hızlı boyayabilirim. Gidiyoruz bakalım.

NOT: Bu çocuklar khorne çocukları ama: http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Blood_Pact#.UPe3aOSR_Ss :)

- Mark Twain