Blood Angels

Başlatan mereghost, Haziran 07, 2011, 10:18:48 ÖS

« önceki - sonraki »

mereghost

Katılımcı
İletiler: 415
Eyvallah abi. Modeli bitirdim, baya tehlikeli görünüyor adam. Bu empresyonist çalışmamın adı "Takarım bombayı"

İkinci bir Assault Marine Squad'ı yapacağım şimdi. Bu adamların omuzluğunu siyah çizgili yapayım dedim; zaten kafalar sarı değil üniformadan saptık, biraz daha sapalım.

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Sarı-kırmızı zaten çok eğlenceli görünüyorlar, siyah daha karizmatik duruyor...

Eline sağlık abi.
"If you're going through hell, keep going."

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
bence bu adamın eğlencelik yanı yok gelirim seni ikiye ayrırım görünüşü var :D

siyah ve kırmızı birbirni çok uyan ve destekleyen renkler güzel olmuş
Mathias Gençağaç

Ruhi

İletiler: 5,970
Duruşu falan çok dinamik, ciddi gelir dağıtırım orayı diye bakıyor. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

mereghost

Katılımcı
Geçenlerde modelleri kurcalarken bir fotoğraf çektim. Hiç anlamam etmem bu işlerden ama çok hoşuma gitti. Tam yeri, buraya koyayım.

Gecenin bir vakti sıkıldım yine, modellere sarmaya karar verdim. Sürekli kullandığım ama bir türlü düzgün boyayamadığım Librarian modelini şöyle bir halledeyim dedim.

Model aslında boyalıydı; Hür güzel bir şekilde boyamış. İşte referans fotoğrafı:

Biraz daha açık bir renk yapmak istedim, hani esas Librarian renginde. Üstüne bir de kartal tutan kolunu kaybettim, tam oynamalık hale geldi model.

Model metal olunca temizlemek acayip kolay oluyor. Asetona at, çıkar diş fırçası ile fırçala:

Acayip yani.

Bu aralar daha böyle uçmalı falan işler peşindeyim, Jump Pack takmak istedim. Bir de, wysiwyg değil ama, elimde şahane bir Storm Bolter kolu vardı, onu da geçiriverdim.

Bu metal bir Jump Pack. Hangi modelin olduğunu bilmiyorum, ama çok şıkmış.

Durmaksızın kullandığım modele bir nebze değer vermiş olmanın rahatlığı ile kapatıyorum bu geceki oyuncak maceramı.

Blind

İletiler: 425
For The Emperor
O jump pack Kayvaan Shirke' ün :D Süper olmuşlar ya. Hele şu üstten çekilen fotoğraf var ya söyleyecek kelime yok :D
I am Alpharius

mereghost

Katılımcı
Büyük adam Jump Pack'i takmışız lan; uğurlu gelir umarım.

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Eline sağlık Abi , çok şık olmuş modeller, özelikle libby çok güzel olmuş.

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski

mereghost

Katılımcı
Websense dostu davranıp link'teki modeli koyayım

Nispeten yeni bir model evet. İki orduda var sadece, kullananı az, güzel model ama. Bence iş de yapar, ama hiç aksiyonda görmedik, ondan çok bir şey de söyleyemiyorum.

salnihra

Misafir
İletiler: 196
Bu güzel bir oyuncak ama çok hızlı düşüyor maalesef :( 2 tane koyarsan biraz daha fazla randıman alabilirsin. Ben daha ikinciyi boyamadığımdan deneme şansım olmadı maalesef. 

Ek bilgi olarakta bu model çok iyi bir kit.  Her parça birbirine rahat oturuyor, kolayca birleştiriliyor, GW'nin modelcilikte ileri gittiğinin net bir örneği (neydi o Land Speeder birleştirme dramları yaf :( ).  Yapmak, boyamak keyif, sonra da uçan kocaman bir kırmızı yumruğun oluyor voş voş diye oynayabildiğin ;) 
Aşkta ve savaşta her yol mubahtır!