Bugün Flames of War için ne yaptın?

Başlatan Azactoth, Nisan 04, 2011, 04:29:44 ÖS

« önceki - sonraki »

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,699
"PANZER COLOURS Vol I- Camouflage of the German Panzer Forces 1939-1945" isimli kitap bulundu indirildi okunaya başlandı... ilk StuG G modeli önce Dark Yellow a boyandı, sonra  Devlan Mud ile Wash'landı...

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
kitabı okuyunca farkettim ki dark yellow 1943 yani late War dönemindeki komuflajmış... mid war sırasında tanklar gri renkliymiş... burdan yola çıkılarak ikinci stuG G rusya kışına göre oyandı kar flock ile flock landı... en kısa sürede siteye koymaya çalışırım... ;)

Ruhi

YK GM
İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Guastatori (Demolisher) Pioneer takımını sarılamaya başladık.. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Can'ın modelleri ile pionier takımı ile Amerikalılara karşı bir oyun oynadım... Almanların yüksek skill lerini kullanarak savaştan hiç model kaybetmeden çıkmayı başardım... Oyundan öğrenilenler...

-HMG Rules...

- Eğer sayıca düşmandan azsan ve düşmanla aynı yada daha uzun menzilli silahlara sahipsen cephe savaşı en mantıklısı...

- Roket atarlar piyadeye karşı iyi iş çıkarıyorlar...

- en az 4 birliğin olmalı ki ikisi objektiflerini korurken diğer ikisi ile gerekirse yürüyebilesin...

Ruhi

YK GM
Guastatori (Demolisher) Pioneer takımlarını bitirdik gibi. Biraz highlight kaldı. Sonra topraklama ve flocklama.. Yarına artık. Sonra doğu cephesine göndereceğiz.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

YK GM
Guastatori bitti. Flocklandı, topraklandı falan. Resimleri çekip atacağım. Hoş oldular.

Bir birlik daha Fuciliari birleştirildi, astarlandı.. Bakalım.

- Mark Twain

Ruhi

YK GM
Fuciliari'leri üniformaladık. Hatta birkaç tanesine bot ve çanta bile verdik. :)

- Mark Twain

sargon

İletiler: 699

tiwaly

Misafir
İletiler: 53
Waiting for a 3,5e game...
Konumu: Darkness
4 HMG grubu ve 1 command grubu birleştirildi.

tiwaly

Misafir
1 adet US Infantry Company (3 m1 60 mortar - 5 command team - 4 lmg - 3 mortar - 3 sniper - 18 rifle team - 4 bazooka ) birleştirildi ve astarlandı.

tiwaly

Misafir

DNA Maniac

Moderator
İletiler: 2,740
daha çok panzergranadier ve sdkfz 251/1C söylendi. Bu siparişte elime ulaşınca sahalara çıkabilir oluyorum :)
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

DNA Maniac

Moderator
İletiler: 2,740
panzer IV H platoon un ingiltereye geri dönmesi engellenmeye çalışıldı, olmadı olmadı :(
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği

tiwaly

Misafir
1 Kutu Sherman M4A1 Platoon ve 2 Adet T19 105mm HMC alındı :)

T19 lardan birisi baya parçalanmış :'( Zar zor birleştirebildim ama. Cidden muazzam gözüküyorlar. Half Truck üzerinde 105 mm topçuk.