Hunter the Vigil - İzmir Günceleri

Başlatan Barbar139, Nisan 02, 2012, 03:40:27 ÖS

« önceki - sonraki »

UltraDara

Misafir
İletiler: 15
Browserımla (Explorer (Evet Explorer, ne var?!)) alakalı olduğunu sanmıyorum ama link ya da ek görmüyorum.

Dwolvin

Ziyaretçi

UltraDara

Misafir
Sana ne kardeşim. :) Değiştirecek olsam Chrome kullanırım. Ama ısrarla iddia ettiğim şey şudur: Explorer'da çalışmayan şey hatalıdır. Sizi bilmiyorum, bende forum çok yavaş çalışıyor. Bunun sebebi Explorer olabilir, kabul ediyorum. Ama Explorer'da ekler gözükmüyorsa bu forumun arızasıdır.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Alıntı YapBir karakter formu hazırladım.

Rahat rahat doldurun, muhabbet ederiz daha...
* Hunter Karakter Formu.doc (25.5 KB - Yükleme: 4 kez.)

gözden kaçıyodur diyerek hani bu postun altına saklanmış durumda :)
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Mail attım abi, [email protected] 'a gönderdim...
"If you're going through hell, keep going."

UltraDara

Misafir
Alıntı yapılan: DNA Maniac - Nisan 05, 2012, 02:08:48 ÖÖ
Alıntı YapBir karakter formu hazırladım.

Rahat rahat doldurun, muhabbet ederiz daha...
* Hunter Karakter Formu.doc (25.5 KB - Yükleme: 4 kez.)

gözden kaçıyodur diyerek hani bu postun altına saklanmış durumda :)
Bunu hiç olmamış sayıyorum.

Eyw Batuhan, aldım. Yazıp yollicam sana.

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Alıntı yapılan: Dwolvin - Nisan 05, 2012, 12:36:47 ÖÖ
Sorun anlaşılamadı. Üye olarak bu sorunu çözebilirsiniz.

Edit: Şaka bir yana, ekleri görebiliyor olman lazım. Browser'ınla alakalı olmasın?

Denedim, browserdan değil. Açıkça misafirler ekleri göremiyor... Gerek var mı bilemiyorum ama böyle bir durum var. ;)
Tomb Kings
2189+

DNA Maniac

İletiler: 2,740
ya ben daha önce görmemiştim filan, insanlık hali bence :)
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Barbar139

YK GM
Dostlar, karakter formları =)

Barbar139

YK GM
Karakter formları tamam gibi, hikaye şekilleniyor, bu hafta vizeler varmış o nedenle pas geçiyoruz ama ben haftaya kesin başlarız diye öngörüyorum. Ghost busters ekibine Öğrenci Deniz'i de dahil ettik, Yakup zaman ayırabilirse gelecek.

Deniz'den karakter formu beklerken, şu sorulara cevap arayalım. 1-Ne gün oynayacağız? 2-Nerede oynayacağız?

Benim öneri cevaplarım,
1-Pazartesi-Salı-Çarşamba'dan herhangi biri. Salı çok az daha uygun.
2-Benim ev? Kule? Bana ikisi de uyar, sadece son zamanlarda Kule'deki insan-ses yoğunluğu biraz daha eve yöneltiyor beni. Ev Çamkıran'da kolay bir yerde bu arada.

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
ben uyar oğluyum... Salı akşamlarıda, ev de bana uyar... (açıkçası kulede olduk mu hem biz rahatsız oluruz, hem de insanları rahatsız edebiliriz gibi geliyor) ancak işten saat 18:30'da çıktığım göz önüne alınırsa, 19:30 gibi ancak gelebileceğimi bir kez daha hatırlatmak isterim...

UltraDara

Misafir
Gün konusunda hiç sıkıntım yok. Siz seçin ben uyarım.
Evde oynamayı açık ara tercih ediyorum.

Öte yandan önümüzdeki hafta bir İstanbul seyahatim olacak gibi gözüküyor. Hafta başına ayarlayabilirsek belki gitmeden ilk seansa katılabilirim.

sargon

İletiler: 704
Sevgili GM,

Bugün yarın form elinde olur.

Sevgilerimle,
Oyuncu.

Barbar139

YK GM
O halde herkese uygunsa plan şu şekilde,

Normalde her hafta Salı günü oyun var, bizim evde, saat 19:30'da.

Alıntı yapılan: UltraDara - Nisan 09, 2012, 07:02:31 ÖÖ
Öte yandan önümüzdeki hafta bir İstanbul seyahatim olacak gibi gözüküyor. Hafta başına ayarlayabilirsek belki gitmeden ilk seansa katılabilirim.

Bu nedenle sadece ilk hafta için, oyun önümüzdeki Pazartesi, bizim evde. Saat 19:30'da Çamkıran Otobüs Durağı'nda buluşalım, 5 dk yürürüz evi gösteririm.

Barbar139

YK GM
Çamkıran Otobüs Durağı'na nasıl ulaşılır?

Çamkıran, Manavkuyu ve Bornova'nın kesişme noktasıdır. Özkanlar'daki büyük Tansaş'a çok yakındır. 63, 330, 515 gibi Bornova-Manavkuyu hattından geçen tüm otobüsler Çamkıran durağında durur. Karşıyaka-Bornova ve Alsancak-Bornova dolmuşları gibi yine Manavkuyu hattından geçen tüm dolmuşlarla da ulaşılabilir.