Model boyası+flock çıkarma

Başlatan Barbar139, Ocak 24, 2012, 07:31:49 ÖS

« önceki - sonraki »

sargon

İletiler: 704
Alıntı yapılan: anchorite - Şubat 07, 2012, 11:33:45 ÖS
Yapılacaklar listesi..  ;D Kimya eğitimi almak başka şey tabi. Deniz'den rica etsek, bu boyaları yiyen bakteri falan yapsa mesala o da olur.

Kesin onu da bulmuşlardır.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
bu arada coca-cola modele zarar verir.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Alıntı Yapbu arada coca-cola modele zarar verir

göbek mi yapar diş mi çürütür?  ;)

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Yakında plastik modelden boya çıkarma işine girebilirim, bu durumda aseton uygulaması yalan olmakta.

Yane modelleri yağ çözücüde 1 saat bekletip sonra sıcak su içinde fırçalamayı planlıyorum. Tecrübe sahibi arkadaşlar, ne dersiniz? Bu mudur?

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Konumu: İzmir
bence yanızda colayı eksik etemyin bide güzel bi film modelinizideki boyayı temizleme süreçinde hem filmizden izlerken hemde colamızdan yudumlayıp diş fırcamızla modelimizede boyasından arındıra biliriz .

Yasal uyarı: İçine Model Attığınız Colayı içmeyeniz. Sağlığa Zararlıdır.
Mathias Gençağaç

Ruhi

İletiler: 5,970
Reklamlar sonrası.  :D

Bence budur abi. O kadar oluyor yani. Ancak aseton, o kadar da mahvetmeyebilir. Hani yoğunluğuna bağlı. Olay sıcak su diye düşünüyorum ben.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
amma uğraştınız beyler bi avuç plastik model için...

kolaya yağ çözücüye, asetona dünyanın parasını veriyosunuz, kimyasal soluyosunuz, elinizi yine kimyasala sokuyosunuz, vallahi değmez. Metal ya da OOP bişiy olsa anlıcam da plastik yahu...

neyin boyasını çıkarmak istiyosanız resmini çekin bana yollayın, ebayden okutalım*, yenisini alalım, gıcır.

Yarı şaka yarı ciddi olarak değerlendirin bu postu lütfen...

* Cüzî bir ücret karşılığı. Şuraı, şurayı ve şurayı imzalayın...
War, war never changes...

Deeyo

İletiler: 2,452
işte burak işte tüketim çılgınlığı
bizim zamanımızda  böylemiydi eski stagedonları kırpıp kırpıp skink yaparlardık
boylarını söktükten sonra onları eritip yeniden kullanırlardık.... yoktu o zamanlar elimizde kaynak...
dey layt com and me wan go hom...