Rumor: GW Boya Setlerini Tamamen Değiştiriyor? - BolS

Başlatan Ruhi, Ocak 23, 2012, 08:34:07 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
http://www.belloflostsouls.net/2012/01/games-workshop-rumors-citadel-paint.html

Nereden akıllarına geldi acaba.. İhtiyaç varmıydı diye de düşündüm hani ya..
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Wretched

İletiler: 247
bizim boya değişikliğine pek yok ama onların paraya ihtiyaci var gibi geldi. yeni boya ayağına zam gelicek bence boyalarına.

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski

Ruhi

Alıntı yapılan: althar amadeous - Ocak 23, 2012, 12:27:40 ÖS
fine cast dye kit :)

HAHAHA.. Beş dakika falan güldüm.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Fine değil failcast o, ne güzel oturtmuşlar isimi herifler, daha finecast yazan 1 tane adam görmedim gavur forumlarında herkes oto failcast yazıyo. ;D

Antimodes

Misafir
Şimdi okudum yazıyı ve citadel boyası kullanmayı bıraktığım için kendimi kutladım. ;)

Ruhi

Undercoat yerine mi acaba? Layer nedir ciddi merak ettim.

- Mark Twain

Antimodes

Misafir
En soldaki base, yanındaki foundation, devamı layer olarak ayrılmış. Akla en yatkın açıklama, basecoat için base adıyla bir seri boya, ana renk olarak foundation, üst renk olarak da layer serisi olacağı.

Bu bağlamda;

- Koyu ve kapatıcılığı çok yüksek bir base boya serisi
- Kaptıcılığı iyi, ana renk olabilecek foundation serisi
- Ana renk üstüne ince kat atmaya daha bi elverişli layer serisi

Olabilir.

Ruhi

Eğer öyle olursa, cidden boyamak daha da kolay olur. Base boyayı bas, wash'u at ve layer ile highlight et. Mutlu eder hani.. :)

- Mark Twain

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
ben onu bunu bilmem de en sağdakinde slaanesh grey yazıyor, yani slaanesh adını iliştireceğin bir renk seç deseler muhtemelen en son aklıma gri gelirdi, adamların kafa harbi garip çalışıyor yaw