Guardians Of Naggaroth

Başlatan blackwinter, Ocak 16, 2012, 08:30:34 ÖS

« önceki - sonraki »

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
War Hydra

Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Wretched

İletiler: 247
abi eline sağlık mükemmel duruyo

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Güzel olmuş ellerine sağlık.
Tomb Kings
2189+

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
Number 10

Su kemik kisimlarin koklerine sepya wash at, bas vernigi getir maca.
War, war never changes...

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Salihim, ellerine sağlık... Çok güzel gözüküyor fotosu böyleyse masa üstünde çok daha güzel duracağına eminim... tekrar ellerine sağlık...

blackwinter

eyvallah arkadaşlar. bu hafta 2 ciye girişip bitireceğim.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Ruhi

İletiler: 5,970
Wash, highlight veya drybrush(yada hepsi) Her neyse üstat, çok güzel durmuş. Ben özellikle deri rengini çok beğendim. :D
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Alıntı yapılan: anchorite - Temmuz 23, 2012, 11:19:09 ÖÖ
Ben özellikle deri rengini çok beğendim. :D

O benim de çok hoşuma gitti, mavinin bu tonu çok güzelmiş. Eline sağlık üstat.
"If you're going through hell, keep going."

blackwinter

Alıntı yapılan: Barbar139 - Temmuz 23, 2012, 12:11:15 ÖS
Alıntı yapılan: anchorite - Temmuz 23, 2012, 11:19:09 ÖÖ
Ben özellikle deri rengini çok beğendim. :D

O benim de çok hoşuma gitti, mavinin bu tonu çok güzelmiş. Eline sağlık üstat.

eyvallah ancak :)

fotograf çekince açık yeşil nasıl öyle mavi oldu hala anlamıyorum. eve gidip bi daha baktım ulan mavi ye mi boyadık diye.

deri rengi gw nin orkhide shade koyu yeşili. onun dry brushınıda aynı rengi biraz sulandırıp içine gri ekleyip rengi açarak yaptım. yani biraz turkuaza kaydı ama yeşil yani. ama hakkaten fotograf da mavi gibi duruo :D

"Horus Rising"

Deeyo

İletiler: 2,452

Alıntı Yapfotograf çekince açık yeşil nasıl öyle mavi oldu hala anlamıyorum. eve gidip bi daha baktım ulan mavi ye mi boyadık diye.
ahahahaha
dey layt com and me wan go hom...

blackwinter

dreadlord on dark pegasus

pegasus: breton pegasus, horn: chaos warhound boynuzu, yandaki kuru kafalar dark elf spearmen süsü.

dreadlord: belden altı breton pegasus knight, belden üstü, kalkanı, ve başı Cold One Knight champion, kılıcı: high elf dragon rider kılıcı

"Horus Rising"

sargon

İletiler: 704
Çok başarılı boyanmış bir emo  ;D

şaka bir yana ellerine sağlık abi :)

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Olmuş olmuş, ellerine sağlık.

Sahada görürsem chariotlarla şarj ederim ona göre...
Tomb Kings
2189+

Ruhi

İletiler: 5,970
Çok hoş olmuş. Bu ten renklerini çok iyi tutturuyorsun diye düşünüyorum abi. Eline sağlık.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Gayet başarılı olmuş!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler