Maç Sonuçları

Başlatan Zamir, Mayıs 10, 2024, 03:09:08 ÖS

« önceki - sonraki »

Zamir

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 612
Konumu: İzmir
Maç özetlerini buraya girebiliriz. Kısa bir özet de şık olacaktır. Aşağıdaki formatı takip edin lütfen.

Alıntı Yap
Taraflar:
Tarih:
Mahalle:
Senaryo:
Sonuç:

Kısa özet:
"What is a man, but a miserable pile of secrets?"

Zamir

Yönetim Kurulu Üyesi
*
Alıntı Yap
Taraflar: Deniz - Averlanders(Black Coins) vs Mirza - Witch Hunters(Vigilant Flame)
Mahalle: East Gate
Senaryo: Chance Encounter
Sonuç: Averlanders gained Foothold

Kısa özet: Chance Encounter sonucu hero kaybetmediğim sürece karlı olduğuma inandığım bir oyun oldu. Maçın başında Deniz ile karşılıklı "nazik" zarlar atarak birbirimizi pek öldüremedik ancak oyunun ortasında doğru sağ kanatta fena dayak yemeye başladım. Witch Hunter'lardan bir tanesi de aşağı inmeye çalışırken sümük gibi yere yapışmak suretiyle masa dışına çıktı. Son bir şansla Deniz'in heretic Sergeant'ını Sigmar Priest okkalı bir çekiç darbesi ile masa dışına çıkardı ancak durumun pek iyi olmadığını fark ederek maçı teslim ettim. Benim sümük gibi yere yapışan Witch Hunter'a injury table'da 66 attım fazladan bir xp aldı, quick shot sahibi artık. Deniz'in sergeant ise Sigmar'ın rahmetine kavuştu.

Teşekkürler Deniz.

Ruhi

İletiler: 5,970
Taraflar: Ruhi - The Cult of the Possessed(The Faded Emissaries) vs Özel - Marienburgers(Altdorf Duchy Corporation)
Mahalle: South Gate
Senaryo: Skirmish
Sonuç: The Faded Emissaries gained Foothold

Taraflar: Ruhi - The Cult of the Possessed(The Faded Emissaries) vs Nurhak - Reiklanders(Talons of Deathclaw)
Mahalle: Artisan Quarter
Senaryo: Occupy
Sonuç: Talons of Deathclaw gained Foothold
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

Taraflar: Ruhi - The Cult of the Possessed(The Faded Emissaries) vs Mirza - Witch Hunters
Mahalle: River Gate
Senaryo: Chance Encounter

Taraflar: Ruhi - The Cult of the Possessed(The Faded Emissaries) vs Deniz - Averlanders(Black Coins)
Mahalle: Temple of Morr
Senaryo: Treasure Hunt
Sonuç: The Cult of the Possessed gained Foothold
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Zamir

Yönetim Kurulu Üyesi
*
Taraflar:Deniz - Averlanders(Black Coins) vs Mirza - Witch Hunters(Vigilant Flame)
Tarih: 11 Mayıs Cumartesi
Mahalle: River Gate
Senaryo: Skirmish
Sonuç: Averlanders gained Foothold

Kısa özet: River Gate'i almaya çalışırken yine Denizle karşılaştım. Masa kenarında Deniz'in yaptığı muhteşem 3 katlı binayı koyduğumuzdan Deniz'in 5 BS'li okçularına karşı zor durumda kaldım. Uygun atış pozisyonu elde edene kadar iki köpeğimi kaybettim. Close combatta daha iyi iş yaparız diye düşünürken o tarafta da pek şansım yaver gitmedi, 4 adam kaybettikten sonra rout test kaçırarak yine oyunu verdik. İşin güzel tarafı bütün Witch Hunterlarıma quick shot almış oldum. Sonraki oyun Ruhi bundan dolayı sürekli şikayet ederek oyunu kazandı kendisini de tebrik ederim...

Ruhi

Taraflar: Ruhi - The Cult of the Possessed(The Faded Emissaries) vs Şafak - Undead
Mahalle: Execution Square
Senaryo: Occupy

Taraflar: Ruhi - The Cult of the Possessed(The Faded Emissaries) vs Şafak - Undead
Mahalle: Cemetary
Senaryo: Treasure Hunt
Sonuç: The Cult of the Possessed gained Foothold

- Mark Twain

Ruhi

Taraflar: Ruhi - The Cult of the Possessed(The Faded Emissaries) vs Nurhak - Reiklanders(Talons of Deathclaw)
Mahalle: City Hall
Senaryo: Breakthrough

- Mark Twain

Zamir

Yönetim Kurulu Üyesi
*
Alıntı YapTaraflar: Kurtuluş - Skaven (Aptal Fareler) vs Mirza - Witch Hunters (Vigilant Flame)
Tarih: 11 Mayıs Cumartesi
Mahalle: Morr's Garden
Senaryo: Breakthrough
Sonuç: Witch Hunters gained Foothold

Kısa özet: Kurtuluş Breakthrough senaryosunu tam bilmediğinden Breakthrough oynamak istedi Mordheim Map ile. İki taraf da shooting olunca işler hızlıca Dog Fight'a döndü. Oldukça pahalı bir "zafer" kazandım. Witch Hunter Captain Stupid oldu, Sigmar Priest ise fareler tarafından ele geçirildi. Artık yediler mi sattılar mı bilemem. Teşekkürler Kurtuluş.