40K Ligi yapsak?

Başlatan Ruhi, Eylül 20, 2011, 06:09:30 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Selamlar,

Yav, en iyi lig gidiyor. Hazır okullar hikayesine millet biraz düzene giriyor. Lig yapsak mı?

haftada bir veya 2 haftada bir maç yapsak mesala.

Hmm?

- 1250 veya 1500 pts (Bildiğim kadarıyla Can azıcık Semih'ten destek alınca 1500 oluyor)
- Open Roster ve turnuvada değiştirmek yok (herkes biriyle 2 maç yapsın dersek, 1 kerelik değişiklik olur)
- Special Karakter yok.
- Herkes birbiriyle 1 veya 2 maç.

Maçlar gayet haftaiçi akşamlar da olabilir.

Katılımcılar
- Ruhi
-
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

Katılımcılar
- Ruhi
- Iain
-

Beni daha fazla harass'a zorluyorsunuz dostlar.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Ligin tarihi belli midir ? Şu anda Adıyamandayım... ve döndüğümde de yeni eve taşınma işi ile ilgili dertlerim olacak gibin... yoksa bende katılmak isterim... :)

Rhonanthor

Misafir
İletiler: 148

Ruhi

Önümüzdeki değil, ondan sonraki hafta başlarız diye düşünüyorum. Hani 5-6 kişi olsa süper.

NOT: Tabi ben mesajlarıma devam edeceğim. Aylık 10K bedava mesaj hakkımı kullanma hedefindeyim.

- Mark Twain

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
benim çocuklar bir sonraki lige ancak yetişir sanırım.  :-\

stalth

İletiler: 439

Ruhi

Alıntı yapılan: İsmayil - Eylül 21, 2011, 07:57:04 ÖS
benim çocuklar bir sonraki lige ancak yetişir sanırım.  :-\

Abi bekleriz yav üç-beş bir şeyse. Neler yapıyor seninkiler?

- Mark Twain

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
abi evdeki bir takım karışıklardan dolayı alındıklarından beri dokunulmadılar.şimdide yoğun bir akademik dönemle karşı karşıya olduğumdan ötürü daha en az bir ay spruelarında beklemeye devam edecekler, belki ara tatilde hızlı bir çalışmayla nisan gibi masaya girerler ama 400-500 puanı görmem bile en az 2-2.5 ay  :(

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
-Ruhi
-Iain
-Karatecan
-Baran
-Umut

Ruhi

Semih'le son geyik yapacağım. Iain'a forumu takip et abi diyeceğim. Sonra netleşecek liste.

Saygılar. 5-6 süper rakam diye düşünüyorum o başka.

NOT: Deniz, İlker, Mereghost, Beynek, Hoyman.. Neyse, haber etmeye devam.

- Mark Twain

sargon

İletiler: 704
i'm out.

ruhi sana hava hoş tabi:

iyt

İletiler: 50
2 haftasonra gibi lafını 30 undan sonra gibi yontuyorum kendime ve yaz beni de diyorum