18 Eylül Çarşamba - Hahat'ın Takibinde (DOLDU)

Başlatan Ruhi, Eylül 16, 2019, 11:44:51 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Tarih: 18 Eylül Çarşamba
Saat: 19:00
Yaklaşık Süre: 2-3 saat
GM: Ruhi
Katılımcı Sayısı: 3-5

Açık Pazar Meydanı'ndaki Tabela'da yazan ve çığırtkanın tekrarladığı bir duyuru var;

"Doğru Yol Hahat Karargahı Başrahibi, Kumandan Drag'nakh Drakhanthar bileği kuvvetli, cesaretini ispatlamak için can atan, Hahat'ın takdirini kazanmak isteyen savaşçılar arıyor. Aşağılık orklara kan kusturmuş bir grup şehidin cesedini Camsu kollarından bir tanesininden alıp tapınağa döneceğiz. Bizimle omuz omuza savaşanların kanı kanımızdır. Ödül:2 altın olacaktır. Ayrıca kutsal eşyalar hariç çıkan ganimet adil bir şekilde bölüşülecektir.

Katılımcılar:
i) Drag'nakh
ii) Bras'nakh
iii) Khirsah
v) Oduncu Khalid
v) Büyücü Magnus

A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

alperbokeonder

Üye
İletiler: 37

İMPARATOR

Aidatları ödeyin.
İletiler: 216,696
BAŞKANI SEVİN.
Konumu: BAŞKANI SEVİN.
Bras'Nakh, Yüce HAHAT'ın yolunda kan dökmüş din kardeşlerimize karşı son görevini yerine getirecektir.
BAŞKANI SEVİN.

Zamir

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 612
Konumu: İzmir
Büyücü Magnus (ilk oyun)
"What is a man, but a miserable pile of secrets?"

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Ben, taze!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Büçkün

İletiler: 159,414
Kûn'nakh Hahat yolunda can verenleri onurlandırmak üzere orada olacak. (ilk oyun ve 3. tapınak üyesi)

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Müsait değilmişim ne yazık ki.  :(
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Büçkün

İletiler: 159,414

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065