20 Ağustos Cumartesi

Başlatan sargon, Ağustos 20, 2011, 12:53:43 ÖÖ

« önceki - sonraki »

sargon

İletiler: 704
WHFB için maçalım.

Maçalım.

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Konumu: İzmir
öğleden sonra bir maçlık uğrama durumum ola bilir tam net değil netleşince yazarım
Mathias Gençağaç

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Akşamüstü Aylin'le oradayız. 40K...
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Deniz, kaçta nasıl?
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

sargon

İletiler: 704

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Nasıl gitti tanıtım maçları Aylin Tyranids'i beğendin mi ?

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
İlk bire bir çarpışma yaptık kuralları az biraz öğreneyim diye. 3'te iki aldım onu. Sonra da 500 puanlık bir maç yaptık. Ordu tam bana göre. Güçlü, güzel özellikleri var. Termagaunt ve hormagauntları en başta karıştırmasaydım daha iyi olacaktı. Maçı berabere bitirdik. Ben çok eğlendim. Çok çok eğlendim hatta. Modeller ve listeler için teşekkürler Semih. Hive Guardlar iyi iş çıkardı.

Ama flamer görünce dibine girmemem gerektiğini öğrendim. Acılı oldu o.

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Aureole - Ağustos 20, 2011, 10:17:06 ÖÖ
İlk bire bir çarpışma yaptık kuralları az biraz öğreneyim diye. 3'te iki aldım onu. Sonra da 500 puanlık bir maç yaptık. Ordu tam bana göre. Güçlü, güzel özellikleri var. Termagaunt ve hormagauntları en başta karıştırmasaydım daha iyi olacaktı. Maçı berabere bitirdik. Ben çok eğlendim. Çok çok eğlendim hatta. Modeller ve listeler için teşekkürler Semih. Hive Guardlar iyi iş çıkardı.

Ama flamer görünce dibine girmemem gerektiğini öğrendim. Acılı oldu o.
bilumum template silah canımızı çook yakıyor ama özellikle flamerlar tam bizim antimiz... assault edemiyeceksen, falmer modellerine 15" ten fazla yaklaşma, 6" gidiyorlar, flamer 8" uzunluğunda... uzakta durursan bir sonraki round close combat'e girip, ateş etmelerini engelleyebilirsin... tabi İmparatorluğun daha uzun menzilli flamer oyuncağı taşıyan araçları var onlarıda mümkünse hive guard yada Tyranofex ile avlaman gerekiyor... Orduyu beğendiğine sevindim, tekrar hive'a hoş geldin :D