italeri boyalar

Başlatan İsmayil, Ağustos 09, 2011, 11:23:41 ÖÖ

« önceki - sonraki »

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
ya yusuf geçen gün öve öve bitiremedi ama yinede deneyimin yerini tutmaz. kullanan var mıdır kule camiasında evet iyidir hayır kötüdür diyebilecek birileri? hımm?

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
ben taa maket yaptığım senelerde kullanırdım ama aynı tür boya olduğu konusunda pek emin değilim, iyi bakmak lazım

İsmayil

Misafir
iyi bakmaktan kasıt nedir?

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Yıllar içinde farklı seridir, odur budur çıkmıştırı kast ediyor sanırsam.

Bu arada ben Valejo Model color tavsiye ederim, git hobby time'a al boyanı geç.

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Benim bildiğim maket boyası o ve benim boyadığım zamanlarda tüm maketler yağ bazlı boyalar ile boyanırdı. Kısaca benim bildiğim kadarıyla onlar su abzlı değil yağ bazlı boya. ;)
Tomb Kings
2189+

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
itallery yağlı boya markası ama yeni akrilik bazlı boya çıkardıysa bilemiyorum...

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
ahanda eski maketticiler benden önce cevap vermişler, o zamanki boyalar bizim şu anda kullandığımız su bazlı akrilik boya gibi değildi, ona bakmak lazım demek istemiştim

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
tiner ile çözülen ve kıvam tuturması çok zor olan boyalardı... ahni ya çok ince olur maketin üstünden akardı yada çok kalın olur detay kapatırdı... Tabiki bunda benim o zamanlarki boyama yeteneğimin ve o zamanki boyaların teknolojisinin de etkisi olabilir şu anki halini bilemiyorum...

İsmayil

Misafir
yok yok yağlı boya değil, italeri acrylic paint diye geçiyor zaten. citadel boyaları gibi kullanmaya hazır şekilde geliyormuş şişede