Tarım Alanının Araştırılması

Başlatan Bay V, Aralık 01, 2014, 08:33:35 ÖS

« önceki - sonraki »

Bay V

Ziyaretçi
Gün:  3 Aralık Çarşamba
Saat: 19:30
Yaklaşık Süre: 3 saat
Katılımcı Sayısı: 2-10

Yerleşkenin girişinde duran tahtaya Çavuş Imrahor neşeyle ıslık çalarak bir kağıt tutturmaktadır. Daha çok çiviyle bir güç yarışına girdiği de söylenebilir.

İmparator'un Agoria'daki sesi, Valimiz Sigrum'un buyurduğu üzere  nehrin dağdan inip ikiye ayrıldığı yerdeki arazinin tarıma ne kadar açık olduğu ve çevrede tehlike olup olmadığına bakılmalı. Araştıracak gruba kasabadan nehrin çatalına kadar olan araziyi ve çevresini araştırması karşılığında kişi başı 1 altın verilecektir.
Sözcü Marazel

Çavuş Imrahor tahtaya bir kağıt daha tutturur

OOC: Arkadaşlar katılımdan dolayı Çarşamba akşamı 2 oyun oynanacaktır. Kayıt almaya devam edebiliriz.

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Garek 1 altın diyor ve kağıdın altına hemen imza atıyor.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

tulmir

İletiler: 986
for the Lady and for the King!

Borealis

İletiler: 44
Uzungölge ailesini temsilen, Rand Borealys.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Thero Slarin araştırma görevlerini kaçırmamayı adet edinmiştir ve bu göreve de ismini yavaş ve süslü bir şekilde yazar.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

stalth

İletiler: 439

Aglais

İletiler: 6
Darell ilan panosuna göz atıp, "geç kaldım sanırım" diye düşünüyor ama yine de gelmeyen olur belki diye ismini alta yazıyor...

Sinan

İletiler: 33
Konumu: İzmir
Ankh bir panoya bakar bir de gök yüzüne. "Ulan doğacak günü bulmuşum ha tam da iyi para veren bir görev çıktı onda da kendime söz verdiğim için tek başıma nehir kıyısında kutlama yapacaktım." diyerek ve "evrene" bol bol küfrederek panoya daha çok göz gezdirir.

Gatsby

İletiler: 26
Old Sport
Konumu: West Egg
Gee ve Vladimir yolculuk hazırlıklarına başladı bile...
"If personality is an unbroken series of successful gestures, then there was something gorgeous about him."