Dağ Eteğindeki Alan

Başlatan Bay V, Kasım 27, 2014, 10:42:50 ÖS

« önceki - sonraki »

Bay V

Ziyaretçi
Gün:  30 Kasım Pazar
Saat: 12:00
Yaklaşık Süre: 3 saat
Katılımcı Sayısı: 2-5

Yerleşkenin girişinde duran tahtaya Çavuş Imrahor neşeyle ıslık çalarak bir kağıt tutturmaktadır. Daha çok çiviyle bir güç yarışına girdiği de söylenebilir.

İmparatorluk Keşif ve Bilim Cemiyeti, dağın eteklerindeki patika takip edildiğinde karşılaşılan dairesel, taşlarla dolu bölgenin araştırılması için maceracıları göreve çağırıyor. Daha önce Cemiyetimiz üyesi olan elfin gördüğü bölge, detaylıca araştırılmalı, birkaç gün bölge yakınlarında kalınarak burayı ziyaret edenler olup olmadığı gözlenmelidir. Nehir takip edilip dağın eteklerine ulaşılacak, buradan ticaret patikasına benzer yol bulunarak bu ilginç alan bulunmaya çalışılacaktır. Görevi başarıyla tamamlayan tüm maceracılar Cemiyet tarafından 5 gümüş ile ödüllendirilecektir.

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Hymes Gümüşkanat bu incelemye katılmak için aile mühürünü yazının altına bastı...

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Cüce deri işçimiz de aramızda olacak. (İnternet bağlantısı hiç olmadığı için umarım ilk ve son kez ben kaydını yapıyorum)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Thero Slarin elinden geldiğince süslü harflerle ismini kağıda yazar.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Cemiyet'in Yazıcı'sı olan yaşlı adam göreve çıkmak üzere olan grubun yanına yaklaşır. "Dönüşte biriniz tüm öğrendiklerinizi benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Bu alanın ne için kullanıldığını anlamak Cemiyetimiz için büyük bir keşif ve kampımız için önemli bir kazanım olacaktır. Yolunuz açık olsun..."
"If you're going through hell, keep going."

Snygast

İletiler: 3
Edgar bütün gücünün geri geldiğini hissetti ve bu göreve katılıcağana karar verdi

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
(Halen bir önceki görevinden dönmediği için Angie gelemiyor).

Deeyo

İletiler: 2,452
Okudugu parsomenden kafasini kaldiran gerard ustasinin kalk bir hava al demesiyle kendini yolda bulur....
dey layt com and me wan go hom...

Mutealist

Misafir
İletiler: 4
Martden bi sorun çıkmaz umuduyla yola koyuluyor...