Thero Slarin'in Eşyaları & Koruluk Temizliği

Başlatan Bay V, Kasım 24, 2014, 06:35:12 ÖS

« önceki - sonraki »

Bay V

Ziyaretçi
Gün: 26 Kasım Çarşamba
Saat: 19:30
Yaklaşık Süre: 3 saat
Katılımcı Sayısı: 2-5

Yeni yerleşkenin girişinde duran tahtaya Çavuş Imrahor neşeyle ıslık çalarak bir kağıt tutturmaktadır. Daha çok çiviyle bir güç yarışına girdiği de söylenebilir.

Güney tarafındaki ormanlarda bana ait bazı eşyalar Elf'ler tarafından haince çalınmıştır. Bunları geri getiren kişi ya da gruba benden 5 altın. Ayrıca bulunup getirilecek her türlü Elf eşyası, tarihi eser, eski eşyaya da ekstra ödül. Bana ait eşyaların listesi:

Kılıç - 2 tane
Madalyon - Slarin Aile Ziyneti

Thero Slarin

Yukarıdaki duyurunun altında ayrıca bir parşomen eklenmiştir

İmparator'un Agoria'daki sesi, Valimiz Sigrum'un buyurduğu üzere ormanın keşfedilen bölgesindeki elf tuzakları, kampları ve pusuları temizlenecek. Mümkünse vahşi hayvanlar avlanacak ve inleri kullanılamaz duruma getirilecek.

Ödül 20 gümüş gruba paylaştırılacak

Sözcü Marazel

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
(Omzunda ayağa kalkmış gelinciği Millie ile panoya yaklaşan Avcı Angie ilanları dikkatle okur. Bir süre düşündükten sonra "Ormanda olmak en iyisi." diye mırıldanıp ilanın altına adını yazar. Panodan uzaklaşırken saçlarını çekiştirmeyi bıraksın diye Millie'nin ensesine fiske atar.)

Angie Borga geliyor.

Aglais

İletiler: 6
Artık kamptan çıkma vakti geldi, Angie işini bilen bir avcı, bu görevde ne gibi bir zorluk olabilir ki!
Darell geliyor...

Büçkün

İletiler: 159,414