Bu gün (29 temmuz cuma) kuleye uğrayacak kimse var mı ?

Başlatan Azactoth, Temmuz 29, 2011, 08:50:42 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Millet eğer kuleye uğrayacak birileri varsa, benim dolabımdan üzeri kedi figürlü bir kutu içinde duran Atlı Chaos Lord modelini alıp yarınki turnuvaya getirebilir mi? Bu gün benim uğramam biraz zor gibi de ... :(

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
abi akşam 8 gibi beni bi arayıp hatırlatırsan ben alırım.
War, war never changes...

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
kafam güzel gözler boyoz Atlı choas lordu Altı Choas lord diye okudum KALBİM DURUYORDU
Mathias Gençağaç

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği

Ruhi

İletiler: 5,970
Alıntı yapılan: althar amadeous - Temmuz 29, 2011, 08:57:38 ÖÖ
kafam güzel gözler boyoz Atlı choas lordu Altı Choas lord diye okudum KALBİM DURUYORDU

Son üç dakikadır falan gülüyorum sanırım.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Kahretsin ordu listem belli olmuş oldu... Evet planım bu ordu niyetine sadece 6 chaos lord çıkaracağım çok kastım 7 olsunlar da seven samurai tadına takılsınlar diye ;D ;D ;D .... Bu arada 6th edisyonda böyle bir senaryo vardı... bir taraf 6 hero level, 1 Lord level olmak üzere 7 hero alıyordu (Bretonnia), diğer taraf no war machine horde infantery alıyordu(sadece goblinler) ve senaryoda maksat horde'un bretonnia tarafına model geçirmesini mümkün olduğunca engellemekti (hani tam seven samurai tribi)

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Şimdi de var böyle bişiy. Heroic last stand sanırsam ismi. Bu arada düşündüm de 5 tane lord alıp mı geleydim turnuvaya? :D
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler