24 Kasım Pazar

Başlatan Mustafa, Kasım 19, 2013, 11:52:04 ÖS

« önceki - sonraki »

Bağlanılan Hatırlatmalar

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Lütfen, lütfen artık biri benimle 40k oynasın. 5 hafta oldu yav :( Saat farketmez ama erken olursa süper olur.

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Ben varım Mustafa. Ben de bir IG veya Marine deneyeyeyim.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Downtrodden - Kasım 19, 2013, 11:52:04 ÖS
Lütfen, lütfen artık biri benimle 40k oynasın. 5 hafta oldu yav :( Saat farketmez ama erken olursa süper olur.
Beş hafta deme Mustafa , bundan bir önceki hafta ben geldim ama sen gelmekten vaz geçmişsin ;) En kısa sürede maç yapabilmek dileklerimle :)

Ruhi

Bu arada ben geçen hafta oradaydım hani Mustafa, gene sen yoktun hani. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
bu arada bende yoktum o gün orda mustafa. ama sende yoktun.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
pazar günü çağdaş sizi kilisede görememiş muhteremler...

Deeyo

İletiler: 2,452
Alıntı yapılan: burock - Kasım 20, 2013, 09:42:06 ÖÖ
pazar günü çağdaş sizi kilisede görememiş muhteremler...
ahahahahhahhahaha
dey layt com and me wan go hom...

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Saat söyleyin maç yapalım!

Kilisede olsa olsa şarap var yaw, hadi bilemedin ekmek. Kuru ekmek nabıcan. Öbür tarafta pilavlı var daha çekici ama o da en nihayetinde pilav der geçersin. Asıl bizde köfteli makarna var! Her gençin taptığı lezzet! Evet itiraf edin siz de şuan doğru yolu buldunuz! İzmir FOW ekibi oalrak bize katılan herkese CFSM - Church Of The Flying Sphagetti Monster- adına köfteli makarna dağıtıyoruz. Gerçek yol; Fow yolu!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

burock

İletiler: 2,129
  1. bsonbudak@gmail.com
bikaç kere arka arkaya yüksek sesle "fow yolu" diye tekrarlasana, bişiy denicem.

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
O zaman ben 11 gibi kuleyi açıyım (daha erken gelen olmaz ise) tüm gün maçlı muçlu şeyler  ;)
Edit: Saat 10'da kuledeyim insanlar gelene kadar ortalığı toparlama gibi bir gazım var. Bakalım, 40k için rakiplerimi (taliplerimi?) bekliyorum !  :)

Ruhi

Ben geleceğim..

- Mark Twain