9 Kasım Cumartesi

Başlatan Öz highlore, Kasım 06, 2013, 01:20:41 ÖS

« önceki - sonraki »

Bağlanılan Hatırlatmalar

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
Gündüz maç yapabilirim. İlgililer telefon veya facebook üzerinden mesaj atabilirler.
The elves are watching

tulmir

İletiler: 986
for the Lady and for the King!
Saat 12'de kuledeyim. WHFB maci (2500 special karakterli ya da normal, friendly ya da tournament) ve FoW dersi icin musaitim.

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
FoW için geleceğim erkeden..

NOT: FoW binası da boyayacağım.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Öz highlore

Misafir
Alıntı yapılan: tulmir - Kasım 06, 2013, 01:25:06 ÖS
Saat 12'de kuledeyim. WHFB maci (2500 special karakterli ya da normal, friendly ya da tournament) ve FoW dersi icin musaitim.

2500 bana çok :) çok proxy koymam gerekiyor. Ama istediğin special karakteri alabilirsin
The elves are watching

tulmir

Alıntı yapılan: Ultra Yüksek Elf - Kasım 06, 2013, 01:34:58 ÖS
Alıntı yapılan: tulmir - Kasım 06, 2013, 01:25:06 ÖS

2500 bana çok :) çok proxy koymam gerekiyor. Ama istediğin special karakteri alabilirsin

o zaman 2000 yapalim, saat 12 diyelim. tabii special karakter olmuyor o zaman, uyar mi sana?

Öz highlore

Misafir
uyar adamım...ben alırım special belki..
The elves are watching

tulmir

ok, 2000 puanda anlastik o zaman, ben ne olur olmaz iki liste getiririm, ona gore oynariz. cumartesi 12'de gorusuruz!

tulmir

Cok ozur dilerim ama yapmak zorunda oldugum bir isim cikti. Cumartesi benim icin komple iptal.

Öz highlore

Misafir
Alıntı yapılan: tulmir - Kasım 07, 2013, 02:30:01 ÖS
Cok ozur dilerim ama yapmak zorunda oldugum bir isim cikti. Cumartesi benim icin komplo iptal.

damn you!

edit: benimde iptal
The elves are watching

Ruhi

11.00 - 11.30 gibi falan Kule'de olurum. FoW!

Levent 2 maç yapabiliriz. Ayrıca Ersin'de gelecek 40K bakacağız. Efe ve Siğnem'le bir ara FRP karakter kağıdı bakacağız. FoW binaları ile uğraşacağım.. vs..

Efendim Kule açık olacak gece saatlerine kadar. :D

A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

tulmir

Alıntı yapılan: Ultra Yüksek Elf - Kasım 07, 2013, 03:04:35 ÖS
Alıntı yapılan: tulmir - Kasım 07, 2013, 02:30:01 ÖS
Cok ozur dilerim ama yapmak zorunda oldugum bir isim cikti. Cumartesi benim icin komplo iptal.

damn you!

edit: benimde iptal

damn us!  ;D

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Ahlaksız teklife sessiz kalamam! uyanır uyanmaz ordayım!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Öz highlore

Misafir
Bir ihtimal minyatürler hakkında bir şeyler öğrenmek isteyen bir hanımefendi ile birlikte uğrayabilirim.
The elves are watching

Ruhi

Kule açık bu arada..

- Mark Twain