6 Ekim Ekim Rol Yapma Oyunları Tanıtım Günü

Başlatan Ruhi, Ekim 05, 2013, 09:42:54 ÖS

« önceki - sonraki »

Bağlanılan Hatırlatmalar

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir

Selamlar,

Arkadaşlar yarın saat 12.00 - 18.00 arası FRP oynayacağız. Hani 4 GM var şu an için. Görüşmek üzere.

NOT: Bugün o kadar kalabalıktı ki.. Yarın acaba dedirtti. Neyse, saygılar, sevgiler...
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Az önce benim oyunum bitti. Bugün dün kadar kalabalık değildi ama en az iki masa oyun açıldı. Tanıtım için gene iyi oldu; benim masamdaki iki oyuncu Kule'ye ilk defa gelmişti. Eylül Pathfinder İzmir temsilciliği almak istiyormuş hatta. Ne kadar ısrarcı bu konuda bilmiyorum ama Can Sungur'a yönlendirdim ve hem oyuncu bulmasına hem de oyun oynanacak mekan sıkıntısı çekmemesine yardımcı olması açısından derneğe üye olmasını önerdim.

Bay V

Ziyaretçi
yanlış olmuş yahu, bana yönlendiricektin, pfs izmir'le ben ilgileniyor idim, neyse devredicektim zaten. nice.

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Özür dilerim; haberim yoktu. Kızı bulabilirsem söylerim ama yakın zamanda devredeceksen onu da belirteyim.

Bay V

Ziyaretçi

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Ben dün geceye kadar gelmeyecektim fakat Ruhinin Osmanlı temalı bir oyun oynatacağını görünce gelmeye karar verdim. Aşırı eğlendim, tarihi çok severim zaten. Oynadığımız oyunun tarihsel bir olaya (Kıbrısın Fethi) uzanması beni keyiften dört köşe yaptı. Pek keyifli bir oyundu eline sağlık Ruhi abi.