5 Ekim Cumartesi Minyatür Oyunları Tanıtım Günü

Başlatan Ruhi, Ekim 04, 2013, 05:04:42 ÖS

« önceki - sonraki »

Bağlanılan Hatırlatmalar

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir

Selamlar,

Saat 11.00'da falan mekanda olup etrafı bir düzenleyeceğiz. Fikir 4 masa doldurmak. Haliyle 3 masa aşağıda olursa millete hiçbir şey gösteremeyiz diye düşünüyoruz. Bu yüzden 2 masa aşağıda, 2 masa da yukarıdaki salonda olacak. (Maalesef Yakup'un odalara verdiği havalı isimleri hiç bilmediğim ve tanımadığım için kullanamıyorum)

Etkinlik saat 13.00'da başlayacak ama müşteriler yavaş yavaş gelirler. Belki bizde birkaç oyun falan oynarız onları beklerken diye düşünüyorum.

Etkinlik Sorumlusu:
Enis (WHFB)

Etkinlikte Kimler Olacak:
Ruhi (40K)
Baran (Infinity)
Levent (Flames of War)
Aylin (Boyama  Atölyesi)

NOT: Muhakkak ekstra ben de yardımcı olsam diyen olursa, lütfen gelin. Keza malum gerçekten adama ihtiyaç oluyor. Tahmini 5-10 kişi gelir ama belli de olmuyor. Çok kişi gelirse destek olunur, ayrıca ziyaretçi gelmezse neşeli bir şeyler oynarız. :)

NOT 2: Bir sonraki gün FRP Tanıtımı var. Ancak diğer taraftan belki çıkışta biraz da dışarıda otururuz diye umuyorum.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
madem sorumluyum...emrediyorum...

gelin!!!

ayrica cagdasta whfb icin erkrn saatte gelecek
The elves are watching

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
bende geliyorum öğlene doğru
Mathias Gençağaç

Ruhi

İletiler: 5,970
Muhteşemdir 25+ katılımcı vardı. Resimler yarına artık.

NOT: Enis bravo demek istedim.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: anchorite - Ekim 05, 2013, 09:24:55 ÖS
Muhteşemdir 25+ katılımcı vardı. Resimler yarına artık.

NOT: Enis bravo demek istedim.

ellerinize sağlık. gerçekten.

25+ bir rekor heralde?
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
Eyv :)
Abi ege bkft acayip kalabalık ve organize geldi (saat tam 13:04). Büyük hareket.
The elves are watching