Bugün Warhammer 40K için ne yaptın?

Başlatan Blind, Haziran 29, 2011, 07:54:32 ÖS

« önceki - sonraki »

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Ha bi de 3 base scarab swarm da boyadım, abi hastaydım evde bütün gün oturunca ve hanım çocuğa yaklaşma diyince kendimi boyamaya verdim :)

Mustafa

Moderator
İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara

Mustafa

Moderator
İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Boyama yönteminde bir değişiklik yapmak istediğim için 1 tane Terminator' ü yeniden astarladım ve maalesef minyatürün ***** koydum.  :'(

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Geçmiş olsun..
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Downtrodden - Şubat 24, 2013, 06:50:31 ÖS
Boyama yönteminde bir değişiklik yapmak istediğim için 1 tane Terminator' ü yeniden astarladım ve maalesef minyatürün ***** koydum.  :'(
Sıkma canını arada olur böyle şeyler... Ruhinin, cila atacağım diye modellerine beyaz siprey attığını hatırlıyorum... :(

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
yeni ordu çalışmaları... :)

Zero Origin

İletiler: 229

burock

1. bsonbudak@gmail.com

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
elerine sağlık bro... Bende senden bir 40K postu görünce bir an için heyecanlandım ;)

Sulcalen

Üye
İletiler: 963

Ruhi

İletiler: 5,970
Çok iyi olmuşlar. Yav, birkaç bit falan koyun ama üstlerin derim ben gene..
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Ruhiye katılmamak elde değil... Bu arada kartondan kesip üstüne yapıştırarak çok başarılı kabartmalar yapılabiliyor... Bkz. benim el yapımı falcon taretleri :)

burock

1. bsonbudak@gmail.com
Ve top salihte...

Zero Origin

İletiler: 229
ben diyom kimse dinlemiyor seri uretime gecelim vecihle walker derken buyuk vurdun yapariz :D

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Bugün bayağıdır ilk defa Kule'de oturup bir şeylerle uğraşma fırsatım oldu. Geçen hafta oyuncak bowling seti almıştım Tansaş'tan. İki tanesini yumurta şeklinde kestim ve bugün bir tanesini bitirdim. Boyama ve base işi kaldı. Malesef fotoğraf çekmeyi unuttum ama Kule'ye bir dahaki gidişimde çekip koyarım.