Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Selamlar,

30-31 Temmuz'daki turnuvada sadece Cumartesi akşamı veya belki isteyen olursa Cuma akşamı da evine misafir alabilecek Kule Sakini var mıdır?

Hani aslında böyle bir istekle gelen olacak mı bilmiyorum bile, ama bir opsiyon(Bir otel ve bir de pansiyon opsiyonu sunacağız ama işte) sunmakta yarar var. Var mıdır gönüllü ev sahibi?
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Ben 1 kişi alabilirim şimdilik.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Ben de alırım...
"If you're going through hell, keep going."

UltraDara

Misafir
İletiler: 15

mereghost

Katılımcı
İletiler: 415
Alıntı yapılan: İsmayil - Haziran 24, 2011, 01:09:16 ÖÖ
güzel kızlara kapım açık..

Abi beton bir leydinin gelip "3+ 4+ for the emprah" dediği bir dünya varsa beni de al İsmail, kaçalım buralardan.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Alıntı yapılan: mereghost - Haziran 24, 2011, 06:07:48 ÖÖ
Alıntı yapılan: İsmayil - Haziran 24, 2011, 01:09:16 ÖÖ
güzel kızlara kapım açık..

Abi beton bir leydinin gelip "3+ 4+ for the emprah" dediği bir dünya varsa beni de al İsmail, kaçalım buralardan.

Challange accepted!

http://www.belloflostsouls.net/2010/02/anatomy-of-gamer-girl-part-1.html
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

mereghost

Katılımcı
İletiler: 415
Ama bak adam da demiş I felt like I opened my back door and saw a unicorn standing in my yard. Herif de durumun çok garip olduğunun farkında.

Hayallerinden vazgeçme dostum, bir yerde garip insanlar bekliyor bizi.

Ruhi

Site istatistik sayfası'ndan (http://kulesakinleri.org/smf/index.php?action=stats )

Alıntı YapErkek Bayan oranı:    1:0

Oyun Kulübü forumu sonuçta. Bir yerlerinde bir mesaj olmalı bunun.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

Arkadaşlar,

Antalya'dan Turnuvaya gelecek grup 5 kişi. Aynen Timur'un tanımıyla, 2 yetişkin 3 ergen arkadaş gelecek. Kim misafir edebilir şimdi? Batuhan?

- Mark Twain

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Ben 2-3 kişi alabilirim de 5 olmaz, bi arkadaş evden taşınıyor, bir yatak ve bir kanepe eksiliyor evden o bakımdan. Ya da bakarız diğer ev arkadaşım o gün eve gelmezse 5 de olabilir. 2-3 ok, 5'i bilmiyorum...
"If you're going through hell, keep going."

Dwolvin

Ziyaretçi
Ben belki 1 kişi alabilirim ama aynı tarihlerde İstanbul'dan arkadaşım gelecek, çakışırsa olmaz.