BoW: Golden Demon Kalitesinde Boyama Videosu

Başlatan burock, Ocak 16, 2013, 09:40:53 ÖÖ

« önceki - sonraki »

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
çok başarılı... sadece kullandığı malzemeleri denemek bile fayda sağlar.

http://www.beastsofwar.com/painting/youtube-vid-promises-golden-demon-success/

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Haklisin. Cok kolay ve etkili.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Ruhi

İletiler: 5,996
Ben de böyle bir yardımcı istiyorum.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Blind

İletiler: 425
For The Emperor
Hayatımın 7.5 dakikasını çöpe attığımı düşündüm :D
I am Alpharius

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
BBurak Allah cezanı vercek ;D ;D ;D Ben de herif cidden bir şeyler yapacak diye sonuna kadar izledim...

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: Azactoth - Ocak 16, 2013, 05:43:09 ÖS
BBurak Allah cezanı vercek ;D ;D ;D Ben de herif cidden bir şeyler yapacak diye sonuna kadar izledim...

bir yerde fena keklendim.

adam modeli asetona batırınca.. " anaaa bak oluyomus böyle, eridiğini yanlış biliyoruz demekki" diye kendi kendime söylendim. sonra .....
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

burock

İletiler: 2,129
  1. bsonbudak@gmail.com
Alıntı yapılan: Blind - Ocak 16, 2013, 05:37:01 ÖS
Hayatımın 7.5 dakikasını çöpe attığımı düşündüm :D
Olm 7 bucuk dakkada GD seviyesinde boyama ogrenmeyi planladiysan, 7 bucuk dakkani degil beyni komple cope atmisin. Dakka dakka... :)

Parmakla base coat atma tekniginin yani sira, zeytinyagi, "simple green" ve "the most expensive rock" gibi mustesna malzemelerin kullanimini ogrendim ben sahsen :)

Blind

İletiler: 425
For The Emperor
meh lafı işittik oturalım bare :D
I am Alpharius