Yüksek Elfler

Başlatan Öz highlore, Kasım 22, 2012, 11:57:16 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Zero Origin - Nisan 29, 2013, 11:58:06 ÖS
warrior bulamadım bende hala ama deamon'ın kini buldum fantasy icin semih abi ,75mg bir sekılde atmayi deneyim istersen
eamons son zamanlarda çıkan en hızlı ve en kaliteli kitap,(internete düşmasi bakımından) kitap ben de de var hatta bastırdım ve okudum ;)

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Alıntı yapılan: Batik Sarap Mantari - Nisan 29, 2013, 11:59:16 ÖS
abi umarım düzgün bişiler koyarla hemen internete...şimdilik bir iki şey gördüm hosuma gitti....ASF gelmiş speed of asuryan gitmiş...bilmeyenler için söylüyorum: HE asf'si silahtan bağımsız çalışıyordu. Yani great weaponla bile asf vurup rerolluyorduk. Artık great weaponlı adamlar insiyatifler vuruyor ve rerolları yok.. Sanıyorsamda bütün ordu artık 3 sıra savaşıyor.
Bunlar beklenen şeylerdi... Hani o sebeple şu 3 sayfalık dosyaya wish listing olabilir mi diye sormuştum.... ;)

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
o üç sayfalık olan doküman bulduğum başka bir wishliste göre(full boyutta) daha orijinal duruyordu..o yüzden acaba olabilir mi diye düşünmüştüm.

Yaw fena heyecanlıyım...su core olayını adam etmeleri bile oldukça iyi bir gelişme.
The elves are watching

Öz highlore

Misafir
büyücülerimiz high lore light lore ve lifelore için+1 casting attemp alıyor
The elves are watching

Öz highlore

Misafir
kitabı hala bulup indiremedim
The elves are watching

Ruhi

İletiler: 5,972
Konumu: İzmir
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Öz highlore

Misafir
az önce kitabı indirdim baktım...hani anladım diyemem henüz değişen çok şey var çünkü...ama HE forumlarında hala "bs5" shadow warriorları 14 puana niye beğenmiyor insanlar onu anlamadım. Gidip ağızlarına falan vurasım geldi...yahu s5 mi olsaymış..

kitap harika gözüküyor bu arada..link atarım sabah
The elves are watching

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Öğle...
Tomb Kings
2189+

Deeyo

Moderator
İletiler: 2,452

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
Namazdadir...
War, war never changes...

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği

Deeyo

Moderator
bana maille gönderebilir misiniz?

[email protected]
dey layt com and me wan go hom...

Öz highlore

Misafir
Alıntı yapılan: Azactoth - Mayıs 10, 2013, 02:19:07 ÖS
http://www.4shared.com/file/7I40GY_Y/

Dayanamadım ben koydum :)

şuan yüklüyordum :D

teşekkür ederim herkes adına :)
The elves are watching

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Oha ne biçim olmuş! hem ekstra özellikler gelip hem puanlar düşmüş filan. Bol bol da seçenek olmuş ünite bakımından, hero bakımından. Ama 8 büyü de çok olmuş, hele ki 6. büyü fare kızartması :D Ve fakat ordu çok iyi olurken cheese olmamış gibi de gözüküyor. Çok başarılı!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Deeyo

Moderator
açıkçası puanlara bakmadım. Ancak Levent ile benzer görüşteyim.

Ama Semih'ten her yeni kitaptaki gibi hemen cheese bir iki noktayı yazmasını ve gözümüz korkutmasını bekliyorum :D.
dey layt com and me wan go hom...