D20 - Pathfinder eklemeli - Belirsiz

Başlatan Ruhi, Mayıs 30, 2011, 01:33:26 ÖS

« önceki - sonraki »

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
umut kasam yetişirim salıya demiş.salı gününde oynayabilsek en güzeli ama ben diğer günleride denkleyebilirim. mekandan yana sıkıntımız yok yani

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Toparlarsak;

Ruhi:Çarşamba OK
Umut: Çarşamba OK.
Özgür: Çarşamba OK
İsmail: Çarşamba OK.

Semih, Abi bu durumda alternatif günü belirledik, Çarşamba. Sana da uyoyorsa Çarşamba akşamı diyebiliriz.

Fizban

Misafir
İletiler: 51
Konumu: izmir
semih gel artık özledik ve sen yok iken bol bol Near Death XP aldık. :)
Speʃʃs are Sharper Than Swords..

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Ayarlamaya çalışacağım, İzmirde olursam gelirim...

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Şu anlık hiç bir problem yok gibi gözüküyor... Çarşamba akşamı Minerya topraklarında görüşebilmek dileklerimle... yeni izciniz Argyle Nightwhisper...

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
ruhi oyun günü gelmeden şu bana yollayacağın spell listesi ve shea tapınağı ile ilgili yazılar vardı onları çıkarıversek aradan

Dwolvin

Ziyaretçi

Dwolvin

Ziyaretçi
önce çiz miz internette, düzelt biraz öyle getir tabi :D

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Bu arada ben bugün erken çıktım işten, hap, yatak falan. Aylin baktı sağolsun biraz. Hani Çarşamba akşama kadar adam olurum diyorum ama kısmet.

- Spell'ler kesin gelir, ayrıntılar muhtemelen

- Haritalar vallahi çok oldu yav. Hani onların bu oyunla ve postla ne ilgisi var tartışılır ama ayıp olmaya başladı cidden. Bayram tatilinde 2 gün de izin verip 9 gün yaptılar muhakkak bir şeyler çıkartırım diyorum.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Dwolvin

Ziyaretçi
Dikkatini çekebilmek amaç. Hadi kolay gelsin.

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Alıntı yapılan: anchorite - Ağustos 22, 2011, 08:25:03 ÖS
Bu arada ben bugün erken çıktım işten, hap, yatak falan. Aylin baktı sağolsun biraz. Hani Çarşamba akşama kadar adam olurum diyorum ama kısmet.

- Spell'ler kesin gelir, ayrıntılar muhtemelen

- Haritalar vallahi çok oldu yav. Hani onların bu oyunla ve postla ne ilgisi var tartışılır ama ayıp olmaya başladı cidden. Bayram tatilinde 2 gün de izin verip 9 gün yaptılar muhakkak bir şeyler çıkartırım diyorum.
geçmiş olsun...

Antimodes

Misafir
Geçmiş olsun Abi.

Eywallah beyler, Çarşamba alıyoruz Lagriman'a bu durumda ;) ;D

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Yok, ben olmadan asla. Ben antibiyotik, ağrı kesici ve ateş düşürücü denizinde yüzüyorum iş yerinde ayakta durabilmek adına. Yarına zor görünüyor, keza izin mizin hak getire burada.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
neyse bir daha ki sefer kısmet... Çabuk iyileş...

Antimodes

Misafir
Alıntı yapılan: anchorite - Ağustos 23, 2011, 05:11:36 ÖS
Yok, ben olmadan asla. Ben antibiyotik, ağrı kesici ve ateş düşürücü denizinde yüzüyorum iş yerinde ayakta durabilmek adına. Yarına zor görünüyor, keza izin mizin hak getire burada.

Hade bee, ilk mesajın umutlandırmıştı beni. Neyse, geçmiş olsun, bayramda sağlam bi dinlenirsin artık. Bayram dönüşü devam artık.