D20 - Pathfinder eklemeli - Belirsiz

Başlatan Ruhi, Mayıs 30, 2011, 01:33:26 ÖS

« önceki - sonraki »

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
akşam oyun var dimi? dördüncümüz belli mi?

Ruhi

İletiler: 5,996
Konumu: İzmir
Normal tayfa. Semih de geliyor.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
şu an ANKARADAN bildiriyorum... işimi bitirir bitirmez ilk uçağa atlayıp geleceğim... saat 16:00 dan sonraki bir uçağa kalmak zorunda kalırsam mutlaka bildiririm...

Ruhi

Valkyrie ile geliyor hemde.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Yanlışın var, Thunderhawk ile geliyor, İzmir semalarında atlayacak, deep strike ilen İsmail'in eve inecek. :D

Semih'siz olmuyor, aynı tadı vemiyor, heyacan ilen bekliyoruz yane. ;)

Antimodes

Misafir
Semih ile MSN üzerinden canlı bağlantı yapıldı, oyuna dinleyici olarak iştirak etti. ;)

Önemli gelişmeler;

Artık Kaşifler Loncası olduğumuz resmileşti.

Kızıl Gök kabilesi ile iletişime geçildi, bize saldırmamaları konusunda anlaşıldı. Bundan sonra üyelerimiz giysilerinde bize özel Lonca Amblemli Arma  taşıyacaklar. Kızıl Gök kabilesi armalı kişilere saldırmayacak, en azından gündüzleri.

Eh, bir lonca amblemi bulmak lazım, herkesler bi netten bakıversin artık. Bir başlık açıp görselleri toplayalım derim ben.

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
GreyKnight Terminatör olduğum için, Deepstrike mishap yememe ramen, Astropatik link kurup olanları zledim :P Ankarda geçecek salak bir geceyi benim için böyle eğlenceli bir hale getiren herkese bir kez daha teşekkürler...

Antimodes

Misafir
Selamlar,

Sali aksami musait olayamayabilirim pazartesiden persembeye baska bir aksama alsak olur mu?

Saygilar,

Ruhi

Bana Pazartesi uyar mesala.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
gerekli görüşmeleri yapayım umarım ayarlayabilirim... ;)

Fizban

Misafir
İletiler: 51
Konumu: izmir
Pazartesi dışında bir gün olursa daha uygun olur. Pazartesi iş çıkışı eve mobilyacı gelip ölçü alıcak ondan çarşamba perşembe herkeze de uyarsa tam süper olur.
Speʃʃs are Sharper Than Swords..

Antimodes

Misafir
Ortak bir gun cikmazsa sali gelmeye kasarim ama cikarsa super olur.

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.

Ruhi

Yukarıdaki post benim. Yanlışlıkla Aylin'in hesapta login kalmış. Çarşamba uygun mu?

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
abi günü belirleyin bende on göre program yapmaya çalışayım... hafta içi ne gün nerede olacağım pek belli olmuyor bu aralar malum bir de ilknurların İzmire dönmüş olması durumu var... bir gün belirlerseniz en azından ev ile ayarlarım, iş için bir şey çıkmazsa gelmeye çalışırım...