Empire 8th Edition Kitabı Bulan?

Başlatan Ruhi, Mayıs 04, 2012, 12:04:29 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,996
Konumu: İzmir
Lige katılana kadar hani kuralları falan bir okumak lazım. Türkiye'de kitap yok. Ne zaman geleceği de meçhul. Bulan var mı?

Deniz..? ;D
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Zero Origin

İletiler: 229
o kitabi bir bulam ,nasilda okuyacam,mikrobiyoloji kitabi okumadigim gibi okuyucam :D

Zero Origin

İletiler: 229
Sonunda sevgili empirecilar , arkadasim ingiltereden gelirken bana almış artık elimde 8th edition kitabi var acayip guzzel yapmıslar adamlar bu arada ^_^

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Süper bi arkadaşmış!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Ruhi

İletiler: 5,996
Konumu: İzmir
Dün akşam ben de bakımdım. Kitap çok güzel. Hani kurallar, vs. tartışılır ama kitap harika olmuş.

Detachment olayı: Supporting Charge, sadece defansif olarak var. Ancak, detachmentlar ana ünitenin her bonusunu kullanıyorlar. Hold the Line, ve buffların çoğu dahil! Acayip garip kafa. Özellikle şu chariotlardan gelen bonuslar, ve priest büyüsü buffları (Reroll to wound, vb.) direk yancıları da etkiliyor.

Yani adam diyorki; Şu yeni chariotlardan 2 tanesini alın. 6" 'e iki tane parent olacak şekilde bu meretleri götürün. Büyü falan atın arada. Sonra bu 6"'deki ana üniteler reroll to wound + +1 to hit falan kazansınlar. Sadece bunlar değil, bu ünitelerin herhangi bir tarafındaki 3" mesafedeki detachment'da aynı bonusu kazansın.

Muhakkak ayrıntılı okunması gereken kurallar var, ama oldukça açık göründü gözüme. Detachment'a saldırılamama olayına bakamadım.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain