burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
itemler statları arttırmaz. mesela bi adama +1 S veren kılıç aldığında adamın S statı 1 artmaz, sadece o itemi kullanırken (mesela CC'de) +1 S kazanır. Ama mesela bi S testi at dedin mi, kendi S değerini kullanır, +1 almaz.

augment ve hexler ise statları arttırır/azaltır. dolayısıyla, adamında +1 S veren bir aug/hex varsa, bu adamın statı değişmiştir ve her yerde bu değer kullanılır.

dolayısıyla, My Will Be Done kuralına sahip bi bebenin WS'si eğer item ile değiştiyse, regimenti etkilemez. Yok, bir hex/buff ile değiştiyse etkiler.
War, war never changes...

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Speed of light yesek WS10la gezeriz. Hmmm Wizard's hat mi alsak... ;D
Tomb Kings
2189+

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Unmodified abiler, kaçırmayın. İşin içine unmodified girdiği zaman adamın statı kitapta neyse onla olacak demek oluyor. Unmodified hiç bir modifiye kabul etmiyor haliyle(neyseki değiştirdiler..), ve hani açıklamışlar silahlar zaten modifiye etmez ;)
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

vace

Üye
My will be done!
Silahlar etmez de, büyüler? Burak ve Özgün büyü değiştirir yönünde...
Tomb Kings
2189+

DNA Maniac

Modifiye etmekteler, unmodified bunu engellemekte ;)
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

vace

Üye
My will be done!
Errrata ve FAQ de demişler speller de modifier olarak sayılıyor yani değişmez iskeletlerin WS si prens/kral'ın ki düşer ama...

Alıntı YapQ: When taking a Leadership test, sometimes you have to take it on
your unmodified leadership. What is your unmodified leadership?
(p10)
A: Your unmodified Leadership is the highest Leadership
characteristic in the unit. Do not include any modifiers from
any source, for example, Strength in Numbers, Inspiring
Presence or the Doom and Darkness spell.
Tomb Kings
2189+

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
levent ne demistim sana zamanında unmodify leadership attıran büyüler hakkında yok kendi kuralıymış  yedin beni o slaveler ölecekti :)
Mathias Gençağaç

DNA Maniac

O zaman kural değişikti abi, sonradan errata geldi faq geldi ;)

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
1500 Puan civarındaki bir HE ordusu için iki tane Repeater bolt thrower sizce fazlamıdır?
RBT tane 100 puan
The elves are watching

Dwolvin

Ziyaretçi
Değil bence ama her zaman da gerekli olmayabilir. Oynadığın orduya göre düşünmekte fayda var. Free Choice sanırım zaten sizin BT'ler?

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
rare unit..iki tane oluyordu sanırım "same rare unit"
The elves are watching

Dwolvin

Ziyaretçi
HE ordusunda 4'e kadar çıkabiliyor olması lazım. Kitabına bi bak derim, muhtemelen Free Choice yazar.

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Slot olayı kalkı ancak 2 tanesi 1 rare choice sayılıyor olayı ile ilgili GWnin stesinden High Elf Eratta'sına bakmak lazım....

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
high elfler normal oyunlarda 4 Rare, 6 Special choice alabiliyorlarmış, Grand army olursa bu sayı 8 Rare, 12 Special'e çıkıyormuş... ancak her bir bolt thrower 1 rare slot sayılıyor olması lazım... yani istersen 4 adet Great Eagle yada 4 tane Repeater Bolt thrower alabilirsin... 2999- puanlı maçlarda...