11 Mart Pazar

Başlatan Azactoth, Mart 10, 2012, 12:35:05 ÖS

« önceki - sonraki »

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Var mıdır gelecek, Chaos Warrior gazabı tatmak isteyen yada Tyranid yemi olmak isteyen ? Bir terslik olmazsa yarın saat 14:00 gibi kulede olabilirim...

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Con toplantısından sonra Kule'deyim. Saat 15.00 gibi kesin Kule'de olurum.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

priest king

Misafir
İletiler: 144
Alıntı yapılan: anchorite - Mart 10, 2012, 09:53:34 ÖS
Con toplantısından sonra Kule'deyim. Saat 15.00 gibi kesin Kule'de olurum.

kesin geliyosan bende uğrayıp senden ödünç aldığım şeyleri getireyim ruhi  :)

bu arada kulede 3 fantazy maçı yapıldı bugün, inşallah görürüz bunların fotolarını yazılarını okuruz forumda ;)

bide bir konuda sizi rahatsız edicem, tam bir kule sakini olmadığımdan konu açamıyorum :o. o yüzden soracağım bi şey var;  ::) wash ların birbirinden ne farkı var yani baal red le badab black arasında ne fark var ? benim hangisini almam lazım benim undead ler için :S bunun dışında metalik olarak ne seçicem kararsız kaldım onda da :S

NOT 1 : Lürfen okuyunuz, cevap atınız, ilgileniniz. bunları sizlerden arz ediyorum nacizane benliğimle ;)
NOT 2 : Kusura bakma Özgün abi, geç okdum attığın mesajı :S iyiki doğdun iyiki varsın ;) öptüm mucuk mucuk  :-* :-*
What is your will, master ?
                                  Grave Guard

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Semih yarın bende gelmeyi düşünüyorum konuşalım yarın.  Washlarla ilgili soru soran arkadaş washların farkı adındanda anlaşılacağı üzere renkleri ... Red kırmızı misal başka red yok zaten başındaki şatafatlı isimlerine bakma

priest king

Misafir
İletiler: 144
Alıntı yapılan: Sulcalen - Mart 10, 2012, 10:50:00 ÖS
Semih yarın bende gelmeyi düşünüyorum konuşalım yarın.  Washlarla ilgili soru soran arkadaş washların farkı adındanda anlaşılacağı üzere renkleri ... Red kırmızı misal başka red yok zaten başındaki şatafatlı isimlerine bakma

ilgin için teşekkürler ;) red in kırmızı olduğunu biliyorum arkadaşım. sorum hangisi neyin üzerine atılır anlamındaydı kusura bakma anlatamadım kendimi ;)
What is your will, master ?
                                  Grave Guard

sargon

İletiler: 704
Alıntı yapılan: priest king - Mart 10, 2012, 11:02:56 ÖS
Alıntı yapılan: Sulcalen - Mart 10, 2012, 10:50:00 ÖS

ilgin için teşekkürler ;) red in kırmızı olduğunu biliyorum arkadaşım. sorum hangisi neyin üzerine atılır anlamındaydı kusura bakma anlatamadım kendimi ;)

Kısa bir "An Easy How to Guide":

1)Washlar gölgeleri oturtmamızı sağlar aslında highlight'a hazırlıktır. Wash atmadan modele highlight atmak ciddi tonlama bilgisi ve tecrübesi gerektirmekte, sıkıntı yani anlayacağın.
2)Gölge konusunda, burada biraz renk şeması ve senin kendi göz zevkin önemli. Mesela bir örnek:

Kemik boyarken şu yol izlenir, izlenebilir, en azından ben izliyorum:
I)Basecoat: Bleached Bone
II)Wash: Devlan Mud(kahverengi)
III)Highlight: Bleached Bone ile Skull White, ikincisinin oranı arttırılarak bir kaç kat olmak üzere kullanılır.

İnternette, hatta youtube'da arat abi how to pain gamesworkshop miniatures diye kesin çıkar bişeyler :)

sargon

İletiler: 704
Benim takip ettiğim 40k için de olsa yararlı bir blog mesela:

http://fromthewarp.blogspot.com/

Ruhi

İletiler: 5,970
Ben yarın kesin uğrayacağım Kule'ye. Bir maç yaparım belki, ama daha çok Yaşar'a siyah spreyi bırakmak için hani gelmem lazım.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Yarın Toplantıdan sonra kuledeyim takribi 2.30 diye düşünüyorum. Maça varım! varmısın? Varım!

Sprayleri de getiricem.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Cengiz, wash seçimi yaparken önemli olan nasıl bir görüntü istediğin. Senin açından, modellerin pis ve çamurlu görünmesini istiyorsan devlan mud, karanlık tonda görünmelerini istiyorsan badab black, belli yerlerinin kurumuş kan lekeli görünmesini istiyorsan da baal red tercih et. "Devlan Mud" ve "Badab Black" ana wash seçimleridir, bu ikisini mutlaka al, her şekilde iş görürler. Bunun üstüne diğer wash'lardan hangilerini kullanacağın sana kalmış, hiçbirini de kullanmayabilirsin, birkaç tane daha da kullanabilirsin.

Youtube'da fln kesin vardır "how to paint vampire counts models" tadında şeyler. Bir göz at, adamların orda tavsiye ettiği renkleri/washları kullan.

Ama başlangıç için çok kasma derim ben, badab black ve devlan mud al, boya bir şeyler, sonrasında istersen başka washlar da alırsın.
"If you're going through hell, keep going."

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Ben de gelmeye çalışacağım bu arada 3 civarı diye umuyorum...
"If you're going through hell, keep going."

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Ben bir undead olarak wash kullanmıyorum mesela. ;D Sadece morumu elde etmek için kendi morumdan wash yapıyorum ki o da wash sayılır mı tartışılır...
Tomb Kings
2189+