İlaçlama!

Başlatan Ruhi, Haziran 08, 2013, 11:14:18 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Kayıtlı
Efendiler selamlar,

Kule'nin ilaçlanması söz konusu. Muhtemelen bir gün kapalı kalacak. Hafta içleri bildiğim kadarıyla olaylarla birlikte tam açılamadık ve fazla aktivite yok. Hangi gün nasıl bir ilaçlama olacağı hakkında bilgi veririm.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

wendigo

Üye
İletiler: 339
Kayıtlı
Bu ilaçlama gerçekleşti mi bilmiyorum, gerçekleşmediyse 30 TL sanırım ben geçen hafta evi ilaçlattım. Baya ghostbusters tipinde bir abi gelip her yere ilaç sıkıyor. Bir daha ses seda çıkmadı zerglerden. Sanırım bu raid tarzı ilaçlar sadece o anlık bir etki yapıyor, 1 saat geçtikten sonra tınlamıyorlar ilacı. Mesela ben dün arkadaşın üstüne flamer gibi raid kustum ama devamı varsa bir işe yaramayacağına eminim, kendi evimde bire bir tecrübe ettim çünkü.
Neyse baya bir böcek sıkıntısı var gibi kulede, bu ilaçlama işinde yardımcı olmaya çalışırım.
Bize her yer Nostramo

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Kayıtlı
Yaptık. Hem de deli gibi. Öyle Raid falan da kullanmadık hani. Bir daha ilaçlamak lazım kanımca. Kime ilaçlattın abi?
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

wendigo

Üye
İletiler: 339
Kayıtlı
eve gidince bakarım adamın kartını almıştım.
Bize her yer Nostramo

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Kayıtlı
Camlara sineklik yapmak lazım, mutfaktaki balkonumsu mekanın her deliğini özellikle penceresini telle kapamak lazım. Ondan sonra çok sağlam 2-3 sefer ilaçlamak lazım anca öyle bite bu olay. CAmlar açık ve telsiz olduğu sürece böcek işi kesinlikle bitmez.

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Kayıtlı
Cumartesi mekanı ilaçlattık. Tel konusu cidden kritik.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Kayıtlı
tam konu karşılığı değil ama bir gün mekanın tüm iç kapıları dahil açıp bi havalandırmak lazım, uzan zaman kapalı kalmaktan ötürü bir koku var içerde, merdiven altı filan kokuyor mesela, bi havalanması lazım. Sıkıştırmak gibi de olmasın ama o balkonun camları ne zaman yapılır acaba bi fikri olan var mı? orası da koku yapıyor. Hatta orası halledildikten sonra bir temizlikçi kadın yardımıyla dip bucak temizletsek çok güzel olur. Kıyı köşe yerde gizlenen örümcek ağları filan var. Camlar silinir vs.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Kayıtlı
Tel için karşıyaka tarafında fiyat alabilecek kimse yok mu?