İZMİRCON'12

Başlatan DNA Maniac, Şubat 08, 2012, 05:40:49 ÖÖ

« önceki - sonraki »

DNA Maniac

İletiler: 2,740
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
izmircon.org daki forum linkine tıklayınca forumun anasayfası değil 2011 arşiv bölümü açılıyor.

DNA Maniac

ok, halledelim.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Alıntı yapılan: Sesshomaru - Şubat 14, 2012, 01:27:30 ÖS
Woodelf kafası bitzlerinden hala var mı? Shade conversionlarım için 5-6 adet kapşonlu onlardan alabilirsem çok makbule geçer. İzmir Con için geldiğimde değiş-tokuş yapabiliriz. Hatta Con'da warhammer oyuncuları için bitz trade masası da kurulsa mı? Bende kutu kutu bitz var  ;D

EDIT: Bit Pazarı ;)

DNA Maniac

Alıntı yapılan: Antimodes - Şubat 14, 2012, 02:08:29 ÖS
Alıntı yapılan: Sesshomaru - Şubat 14, 2012, 01:27:30 ÖS
Woodelf kafası bitzlerinden hala var mı? Shade conversionlarım için 5-6 adet kapşonlu onlardan alabilirsem çok makbule geçer. İzmir Con için geldiğimde değiş-tokuş yapabiliriz. Hatta Con'da warhammer oyuncuları için bitz trade masası da kurulsa mı? Bende kutu kutu bitz var  ;D

Hemen gönüllü lazım
:)

stalth

İletiler: 439
Alıntı yapılan: Antimodes - Şubat 14, 2012, 02:08:29 ÖS

Tuttum ben bu fikri, stand'ımsı açalım biri dursun başında hatta?

DNA Maniac

Fizban

Misafir
İletiler: 51
Konumu: izmir
Arkadaşlar merhaba,

izmircon forumunda yayınlanan, con sonrası neler oldu oyunlarda, gibi bir Doc dosyası var dı. Oyun özeti tadında. O döküman elinde olan varsa buraya koyabilir mi? facebook'ta varsa bile benim facebook'um yok.
Speʃʃs are Sharper Than Swords..