Guardians Of Naggaroth

Başlatan blackwinter, Ocak 16, 2012, 08:30:34 ÖS

« önceki - sonraki »

stalth

İletiler: 439
gerçekten harika olmuşlar, tek önerebileceğim belki daha koyu bir mor kullansan daha iyi kontrast yapar?

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Tesekkurler arkadaslar. Kuleye layik olmaya calisiyorum 8)

Yular rengini bundan sonra degistirecegim, bu modellerin hepsi verniklenmis durumda.

Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Süperler abi yav.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
kıskançlık...
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Güzel olmuşlar ellerine sağlık.

DN: Fırça olarak ne kullanıyorsun bir de verniği soracağım, efektif mi?.
Tomb Kings
2189+

blackwinter

Alıntı yapılan: vace - Nisan 09, 2012, 12:18:17 ÖS
Güzel olmuşlar ellerine sağlık.

DN: Fırça olarak ne kullanıyorsun bir de verniği soracağım, efektif mi?.

fırça olarak bütün modellerimde 5/0 kullanıyorum.

vernikte gülen( ;D) boyanın mat verniği.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

blackwinter

bu sorcerer boyalı aldım.

üstünde çok kötü bir boya vardı, plastik olduğu için silemeden üstünden boyadım:

"Horus Rising"

vace

Üye
My will be done!
İyi hoş olmuş... ;)
Tomb Kings
2189+

priest king

Misafir
İletiler: 144
abi bence yüze biraz daha çalışman gerek gibi geliyor bana ..
What is your will, master ?
                                  Grave Guard

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
ellerine sağlık özellike saçlarını çok beğendim ....

vace

Üye
My will be done!
Alıntı yapılan: priest king - Nisan 13, 2012, 12:44:08 ÖÖ
abi bence yüze biraz daha çalışman gerek gibi geliyor bana ..
Yüz rengi ten renginden biraz farklı herhalde ondan öyle gözüküyor.
Tomb Kings
2189+

Wretched

İletiler: 247
bunu elden çıkarıcağın zaman sorcerer of slaanesh diye bana satabilirsin bence ben çok beğendim

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Asayı öle mı bırakacaksın yoksa tepesine birşey yapacak mısın, küçük kristal tadında birşey tamamlayıcı olabilir.

Yalnız abla güzel :)
"If you're going through hell, keep going."

blackwinter

@batu
modelin sol elinin parmakları kopuk oraya bi numara düşündük burak' la..süpriz bir hareket olcak :D

asadada 2 tane hilal var  normalde. onlarda kırılmış. adam kızdan ne istemişse? oraya da kristal olabilir iyi fikir.

bu arada DE ler güzel ırktır. güzel olmayanı veririz cold oneler yer.

dwarflar da çirkin ama yemiyorlar. kıl kusmak istemezler.

@koray:
elbette bunu konuşabiliriz.
"Horus Rising"

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
Alıntı yapılan: blackwinter - Nisan 13, 2012, 06:54:24 ÖS
@batu
modelin sol elinin parmakları kopuk oraya bi numara düşündük burak' la..süpriz bir hareket olcak :D

n'olur alev desenli yapın.. burak toplara efekt yaparak başladığı sarıyı turuncuyu karıştırma kariyerinde chaos dwarf falan derken pro-painter bir fırıncı haline geldi. olur o iş  ;)