Zamir

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 607
Konumu: İzmir
Bu başlık altında önümüzdeki ay yapılacak olan olağan genel kurulda denetime aday arkadaşlarımız isterlerse adaylıklarını, neler yapacaklarını vs buradan duyurabilirler, duyursunlar lütfen.
"What is a man, but a miserable pile of secrets?"

OzelTech

Üye
İletiler: 15
Ben Özel. Kule Sakini olalı 1 yıl 5 ay oldu. Aranızda hâlâ taze sayılabilecek biri olarak, ilk propaganda yazısını yazma cesaretini göstermek istedim!

Bu süre kısa gibi görünse de, burada geçirdiğim her an benim için çok kıymetli ve öğretici oldu.
Şimdi, Denetim Kurulu'nda yer almak için adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Beni daha çok Wargame etkinliklerinde görmüş olabilirsiniz; ancak Kule'mizin 80 kişilik ailesinin büyük bir kısmıyla henüz tanışma fırsatım olmadı.
Şunu içtenlikle söylemek isterim ki, buradaki herkesle tanışmak, ortak hobilerimizi paylaşmak ve bu topluluğun bir parçası olarak katkıda bulunmak beni çok mutlu ediyor.

Denetim Kurulu üyesi olarak:

• Şeffaflık ve İletişim: Üyelerimizin dernek işleyişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olması için çalışacağım.
  • Yeni Üyeler İçin Destek: Dernekte yeni olan üyelerin daha hızlı adapte olabilmesi ve aktif bir şekilde yer alabilmesi için çalışmak istiyorum. Onların da benim gibi sıcak bir topluluğa katıldıklarını hissetmelerini sağlamak benim önceliğim olacak.
Sizlerin desteğiyle Kule'yi daha güçlü, daha samimi ve daha işlevsel bir hale getirmek için çalışmaya hazırım. Oylarınız ve güveniniz benim için büyük bir onur olacak.

Sevgilerimle,
Özel (The Duke)

Cevdety

Üye
İletiler: 20
Selamlar arkadaşlar,

Ben Cevdet Yılmaz. Halihazırda Denetim Kurulu Başkanı olarak görev almaktayım. Geçtiğimiz genel kurulda bir takım sözler verdik. Sözlerimi tutmak ve kule sakinleri denetim kurulunu işlevsel bir kurum haline getirmek için, bir denetim kültürü oluşturabilmek için tekrar sizlerden desteklerinizi istiyorum.

Maalesef henüz bir yılımızı dahi dolduramadan tekrar bir seçime gidiyor olsak da 6 ay gibi kısa bir sürede denetim kurulu olarak yönetim kurulunun faaliyetlerini denetlerken bir yandan itici güç bir yandan da bir yardım eli olarak etkin bir süreç geçirdik. Peki neler mi yaptık.

-Olması gerektiğini düşündüğümüz gibi denetim kurulu toplantılarımızda görüşülen konuları gündem başlıkları ile tutanak altına aldık ve bunu bir gelenek haline getirmek için çabaladık.

-Bu kısa süreçte dahi kapsamlı bir rapor hazırlayacağımız ve genel kurulda sunacağımız dernek iç denetimini gerçekleştirmeye an itibariyle devam etmekteyiz.

-Bizden sonraki kurullara daha iyi bir birikim bırakabilmek amacıyla geçmiş yıllara ait ulaşabildiğimiz tüm denetim kurullarının evraklarını tek bir dosya içerisinde tarih sıralamasına göre listeleyerek denetimlerin daha etkili bir şekilde takip edilebilmesinin yolunu açtık.

-Tüm üyelerimizin kolaylıkla iletişim kurabileceği tarafsız bir noktada kaldık ve derneğimizi daha iyi bir ortam haline getirebilmek için çaba gösterdik. Ancak yapmak istediklerimin ve planladıklarımın henüz yarısını dahi bu kısıtlı zamanda tamamlayabilmiş değilim.

Destekleriniz ile birlikte tekrar göreve gelmem halinde yarım kalmış olan tüm projelerimizi tamamlamak ve bir sonraki denetim kurulu göreve geleceğinde onlara her şeyiyle tam ve sürdürülebilir, tüm şablon evraklarının ve raporlarının hazır olduğu bir denetim kurulu kültürü bırakmak amacındayım.

Tüm denetim kurulu ve yönetim kurulu adayı arkadaşlarımı şimdiden tebrik eder hepimiz için harika bir seçim olmasını dilerim.

Sevgilerimle ve Saygılarımla
Av. Arb. Cevdet YILMAZ
Kr!to (Rage Against!)

Styx

Üye
İletiler: 90
Tufan KAVAL
Selamlar Ben Tufan,
Denetim kuruluna adayım
For most Metamorphosists, physical change precedes spiritual change