İstatistikler

Başlatan Ruhi, Aralık 25, 2024, 07:31:41 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Ruhi

YK GM
İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
21 Aralık Cumartesi
Friendly
3000 pts - Tournament Scenario
Ruhi (Imperial Guard) vs Yakup (Adeptus Mechanicus – Knight World)
Imperial Guard Victory

İlk defa Knight World listesi gördüğümden basit bir fikir ile çıkayım dedim. Öncelikle Knightlara karşı en güçlü birliğim olan Shadowsword Formasyonumu merkeze koydum ve ölmemelerini umdum. İki Ana mekanize piyadelerimi de etrafına gene merkeze yerleştirdim. Uzak mesafeden Knightlara karşı daha güçlü olduğumu düşündüğümden, geride kaldım. 2.turdan sonra Flank'ten saldırı yapabileceğini düşündüğüm tek birliğim olan Valkyre'lerin içindeki Storm Trooperları en sağ kanada attım. Yakup da benzer bir şeklide basit bir plan ile çıktı. Uzaktan support knightları, Knight Castellanlar merkeze yakınlardı. En merkezinde ise uzun ince bir trench boyunca piyade birliği yerleştirmişti. Ayrıca İki kanatta paladinler ve errant grupları vardı ve ortada Baron'ununda bulunduğu ünitesi vardı.

Knightlar tahmin ettiğimden daha dayanıklılarmış. Ancak Shadow Sword atışıyla bir üniteyi alamasam da yumuşamaya başladılar. İlk tur shootinglerde büyük hasar almadık. Sadece scoutlarım zorlandı. Storm Trooper ile ikinci tur, sağ kanadından yaptığım hücumda bir birliğini alınca oyun bayağı açıldı. Knightlar benim hareket etmediğimi görünce benim merkezime, hattımın dibinde kadar geldiler. Doğrusu 3.tur da hala orada başlasalardı, muhtemelen hattım tamamen çökecekti. Ancak 2.tur bana yaklaşan knightlara karşı ünite sayısı nedeniyle ve ateş gücüm sayesinde büyük avatanj yakalamıştım. Bir de Storm Trooper assultu başarı olup, bir ünitesini kırdığımdan benim hatta ulaşamadı. 3.Tur başı tek assault yapabildi ancak o da başarısız olunca el sıkıştık.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain