Kasım Başı Sipariş (Bayramdan Önce)

Başlatan Ruhi, Kasım 02, 2011, 03:04:38 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Yakup bugün nete ulaşamadığından siparişleri ben gönderdim. 2 Wash'u da ekledim sonradan, bunları da eklermisiniz diyerekten. Umarım yetişmişimdir.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Alıntı yapılan: anchorite - Kasım 03, 2011, 04:29:21 ÖS
Yakup bugün nete ulaşamadığından siparişleri ben gönderdim. 2 Wash'u da ekledim sonradan, bunları da eklermisiniz diyerekten. Umarım yetişmişimdir.

t$k, kib, opt, by

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
patladı istanbul bırak pegususu görmeye gitmek Atatürk Havalimanı - bahçelievlerden ileri gitmeye fırsatım olmadı 2 saatlik toplantı 5 saat olunca apar topar izmire döndük :(
Mathias Gençağaç

Ruhi

Siparişler geldi. Semih'inkileri verdim. Burak, üstat Kule'ye bırakıyım istersen. Senin çantaya falan. Oradan alırsın istediğinde. 14 kağıt total.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

burock

İletiler: 2,129
  1. bsonbudak@gmail.com
Alıntı yapılan: anchorite - Kasım 04, 2011, 10:29:10 ÖS
Siparişler geldi. Semih'inkileri verdim. Burak, üstat Kule'ye bırakıyım istersen. Senin çantaya falan. Oradan alırsın istediğinde. 14 kağıt total.

hm, en güzeli model çantası ewt. üjretini bilahare iletirim. tşk.

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
eee yeni sipariş ne zaman? yönetim uyuma!

Dwolvin

Ziyaretçi

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
ben 23ünde gidip 25inde dönüyorum (maalesef oyun gününe gidemiyorum), sonraki sipariş tarihine çok varsa ufak üç beş bişey getirebilirim...
"If you're going through hell, keep going."

Ruhi

Ben İstanbul'dayım ve bir veya birkaç kez Pegasus'a uğrayacağım. Levent, abi istersen bir telefonlaşalım ben gittiğimde sana ne var, ne yok söyleyeyim. Alayım, sonra da ödeşiriz.

NOT: Yada, sipariş toplarsa Yakup, hepsini ben kendim getiririm Pazartesi'ye.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Ruhi var ise ben bir tane sorcerer of chaos(yeni Resin modellerden boynuzlu olan büyücü(tzeentch demonu gibi olan değil)) istiyorum;
bak ekte de resmini koydum :)
http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?catId=cat440108a&prodId=prod1250027a

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
abi kesin konuşalım en azından en yakın zamanda bana 1 ghost ark lazım yeni modellerden, ayrıca buradan okuyan herkese ricam şudur eğer eski flayed one modellerinden açılmamış bulursanız almak istiyorum bana bir haber ederseniz sevinirim

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Ruhi, bu arada bendeki son pegasusu listesinde yukarıda istediğim model yok gözüküyor... eğer o model yoksa 1 kutu wood elf Glade Guard(okçu olanlar) alabilirsen sevinirim.

Ruhi

Tabi abi... Ama bildiğim kadarıyla Glade Guard'lar artık Athel Loren'den çıkmıyorlardı? :)

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği

Deeyo

İletiler: 2,452
Ruhi uğradığında bana bir tane beğendiğin bir yeşil boya alsana çok koyu olmasın :D.
dey layt com and me wan go hom...