5 Ekim Çarşamba

Başlatan Deeyo, Ekim 04, 2011, 08:59:13 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Deeyo

İletiler: 2,452
Selamlar
Çarşamba saat 18:30 gibi kulede olacağım.

Alkım
dey layt com and me wan go hom...

Dwolvin

Ziyaretçi
Selamlar
Çarşamba saat 12:15 gibi kulede olacağım.

Yakup

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Dörtten itibaren oradayım.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
öğlen gelip yakubu dövmek sonra da aylin den anahtarlarımı almak istiyorum.

Levent (evet cool oldum bende yihu! )

DN: Yihu yazınca cool luk kaçmışta olailbir bilemedim :(
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Dwolvin

Ziyaretçi

Deeyo

Akşama kan dökesim var keyfime göre lizardmen ya da cüce oynayabilirim varsa challenger....

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Konumu: İzmir
evet akşam 18:30 - 19:00 kuledeyim special karakterli 2250 puanlı rosterla gelcem savaş yapcakların dikkattine !!!

Özgün
Mathias Gençağaç

Deeyo

CHALLENGE ACCEPTED
düdüt: cücelerle geliyorum

DNA Maniac

4 civarı dayak yemek istiyorum dedi yakup, 2000 pts ile geliyorum.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Alıntı yapılan: Deeyo - Ekim 05, 2011, 01:51:45 ÖS
CHALLENGE ACCEPTED
düdüt: cücelerle geliyorum

çakallık yapıp arm builderdan specillarına bakıyım dedim cücelerin ne kadar çok ve ne bicim adamlar akşam beastmenlere dayak var gibi
Mathias Gençağaç

DNA Maniac

Charge da +1s veren adam çok korkunç bide anvil ci abi oyunu çok domine edebiliyo.

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Alıntı yapılan: DNA Maniac - Ekim 05, 2011, 02:34:09 ÖS
Charge da +1s veren adam çok korkunç bide anvil ci abi oyunu çok domine edebiliyo.

+1S veren adam (Durzak Dragonback), sadece şarjda değil, kombatın ilk roundunda 12" içine +1S veriyor. Aynı zamanda da BSB. Hero level bir karakter için puanı oldukça yüksek (203). Her ne kadar +1 AS ve 5+ Ws ile gezse de toughnessi,diğer heroların aksine sadece 4. Ayrıca 8th editionda tüm cüceler GW ile gezdikleri için +1S çok anlamlı bir bonus olmuyor.

Anvilci abi (Thorek Ironbrow) ise şu anda tek geçerli special charımız. Sadece 505 puancık. anvilli "normal" runelorddan farkları çok az. 1 wound daha fazla, ancient runeleri 4+ yerine 3+'ya çalabiliyor. Ayrıca, oyun boyunca -Kraggi, Thorek'in asistanı hayatta olduğu sürece- sadece bir kez, bu zarı rerollatırıyor. Bu kural FAQ ile geldi, normalde her round başarısız zarı reroll edebiliyorduk. bi bu gözlerine battı herhalde, peh! Öte yandan, anvilci abi special char olduğundan, ekipmanlarında değişiklik yapmak söz konusu değil. Bu ne demek? Demek ki, magic fazını domine etmemizi sağlayan zar çlma ve dispel scroll türü naneleri alabilmek için en azından bir runesmith almak zorundayız. Bu da bize ekstra 145 puana mal oluyor. Sözün özü, Thorek de çok pahalı ve dönüşü aynı oranda olmayan bir special char. 650 puan verdikten sonra daha yıkıcı bir karakter kombosu elde etmek lazım diye düşünüyorum.

Cüce speciallerinde korkacak bişiy yok, siz toptan korkun :)

DNA Maniac

Tam cüceler için üzülmek üzereydim ki sonra birden fark ettim. Cüce onlar nesine üzülcem beah! :D

Deeyo

Lan burak, bir special karakter çıkacağız donumuza kadar anlattın adam ne oluyor acaba bu herif naapıyor diye merak etmeden gelecek üzerimize.... :o

burock

İletiler: 2,129
  1. bsonbudak@gmail.com
Alıntı yapılan: Deeyo - Ekim 05, 2011, 03:58:05 ÖS
Lan burak, bir special karakter çıkacağız donumuza kadar anlattın adam ne oluyor acaba bu herif naapıyor diye merak etmeden gelecek üzerimize.... :o

sadece 2 tanesini anlattım olm, daha bi araba var. hedef saptırmaca, şşşt... ;)