Ben kimim? Siz kimsiniz? Neredeyim?

Başlatan Ruhi, Mayıs 03, 2011, 10:07:14 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Selamlar Ege!
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Mustafa Erkaya
[email protected]
0530 775 73 77

morfoz

Misafir
İletiler: 37
Istanbul karargahtaydım sonra 6 ay önce Güney Aftikaya gittim ve dönüşte İzmire geldim. Artık WF yi burada sizlerle berbare oynayacağım.

Morfoz

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Alıntı yapılan: morfoz - Temmuz 18, 2012, 06:18:50 ÖS
Istanbul karargahtaydım sonra 6 ay önce Güney Aftikaya gittim ve dönüşte İzmire geldim. Artık WF yi burada sizlerle berbare oynayacağım.

Morfoz

Hoşgeldin üstat da isim soyisim paylaşsaydın :)

Flames of War da oynayabilirsin mesela aslında bence...
"If you're going through hell, keep going."

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir

Morfoz

Hosgeldin izmire ve aramiza...
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

morfoz

Misafir

Morfoz

İsim soyisim için haklısınız Murat Özkan Yaş 40 Bilgisayar Mühendisi [email protected]

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
İyi olmuş valla böylece kulenin en yaşlı üyesi ünvanını verecek birini de bulmuş oluyoruz, kurtardık paçayı Semih  ;D

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Sulcalen - Temmuz 19, 2012, 01:40:10 ÖS
İyi olmuş valla böylece kulenin en yaşlı üyesi ünvanını verecek birini de bulmuş oluyoruz, kurtardık paçayı Semih  ;D
:D

MBC

Misafir
İletiler: 10

Blacknwhite21

İletiler: 343
Tum forumu gezdim yazacak bisi varmi die bulmusken yapistiriyorum ata ünlüsoy
[email protected]
05356872709
4200 +  Tomb King
1000 + Necron

morfoz

Misafir
Çok özür dilerim buraya yazdığım için ama yeni konu açma yetkim yok. Bana bu hakkı verebilirmisiniz? Çarşamba fantezi maçı yapmak istiyorum

iyt

İletiler: 50
ben de yazmamışım  yeni gelenler öğrensin :)
İlker Yiğit Türker
0536 718 79 95

alperafsin

Misafir
İletiler: 1
Live yOUR life

blackwinter

İletiler: 1,627
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"