İzmirCon'12 ve İzmirCon'12 Çeşme -II-

Başlatan Ruhi, Eylül 28, 2011, 02:02:45 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Geçtiğimiz hafta Çeşme'de olan arkadaşlarda haberler var. Bu Cumartesi saat 17.00 toplantı için nasıl?
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Bana uygun.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Eshevar

Misafir
İletiler: 39
  1. eshevar@gmail.com
bende fotoğraflar var, isteyenler söylesinler falan mail atayım ben mesela ya da birileri upload etse falan?
ironk..

Ruhi

Mail atarsan Eshe, ben upload ederim.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

Hani upload hani?
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Ruhi

www.kulesakinleri.org/files/topluluk/20110924-Cesme.rar

NOT: Maalesef, WebSense'den TMG'ye geçtik. Ayarlayamadım daha kendim için bile bu FTP ayarlarını. Neyse öyle.

- Mark Twain

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Kaç oda kapasiteli, ya da kaç yatak kapasiteli mi denir? Otel iyiymiş te suitte kim kalacak? ;D
Tomb Kings
2189+

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
Alıntı yapılan: vace - Eylül 30, 2011, 08:36:30 ÖÖ
Kaç oda kapasiteli, ya da kaç yatak kapasiteli mi denir? Otel iyiymiş te suitte kim kalacak? ;D

farkını veren..  8)

Deeyo

İletiler: 2,452
Special Guest star
dey layt com and me wan go hom...

iyt

İletiler: 50
cmrtesi 17.00 da karara kılındı mı ?  pazar olsa hepimiz olsak pazar daha rahat olur muş gibi geliyo neyse ben birazdan alsancağa çıkıcam eğer bir gelişme ıolursa haber verin pls yoksa 17.00 civarı kuledeyim

iyt

İletiler: 50
saat 4 gibin ismail ve ben kulede olucaz ruhi ve baran'da oralarda olucak, levent aranınca gelir zati , hey diğerleri sizde gelin bekliyoruz, özgün buralardamısın , semih yok zati bildiğim kadarıyla yakup'u baran tutar kolundan getirir zaten, e hadi conlaşalım

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Van da uçak bekliyom ben gelemiyom yine uff uff
Mathias Gençağaç

DNA Maniac

eşeyi kastediyo olmalı :)