Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Abi bu court işi hala karışık, öncelikle şunu sorayım, bu tarz retinue lerle ilgili kanun kural nerede bulunur (kural kitabının yani, çünkü ben bulamadım) ikincisi şöyle birşey mümkün mü:

1 overlord yanına 2 crptek 2 lord alsam, 1 cryptek i bir warrior ünitesine birleştirsem kalanını başka bir warrior ünitesine birleştirebilir miyim?

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
Alıntı yapılan: Sulcalen - Mayıs 02, 2012, 01:24:26 ÖS
Abi bu court işi hala karışık, öncelikle şunu sorayım, bu tarz retinue lerle ilgili kanun kural nerede bulunur (kural kitabının yani, çünkü ben bulamadım) ikincisi şöyle birşey mümkün mü:

1 overlord yanına 2 crptek 2 lord alsam, 1 cryptek i bir warrior ünitesine birleştirsem kalanını başka bir warrior ünitesine birleştirebilir miyim?

legit..

Blind

İletiler: 425
For The Emperor
yanlış bilmiyorsam her üniteye royal courttan sadece bir kişiyi birleştirebliyorsun. kitabı açıp editlerim postu şimdi.

EDIT: Aynen dediğim gibiymiş. Necron Codex'i 90. sayfada çok güzel açıklamış abiler.
I am Alpharius

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Bir sorum olacaktı. Diyelim ki bir adet Scout Sniper Squad ım var. Onu tek olarak sürebiliyormuyum oyuna ?

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Tek sürmek derken? Squaddaki 5 modeli oyuna sürebiliyorsun haliyle. Tek tek kullanamıyorsun.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
Alıntı yapılan: Sanguinius - Eylül 09, 2012, 01:32:22 ÖS
Bir sorum olacaktı. Diyelim ki bir adet Scout Sniper Squad ım var. Onu tek olarak sürebiliyormuyum oyuna ?

abi "squad" 3-5 kişilik ekibi ifade eden bir kelime öncelikle. O dediğin modeli bir linklesene
The elves are watching

Öz highlore

Misafir
http://www.sale-warhammer.com/index.php?do=catalog/product&pid=390

abi e-bayda gördüğün o figür linkte verdiğim squadın içinden tek bir figür anladığım kadarıyla. Bir an özel karaktermi diye düşünmüştüm. Hayır oyuna tek koyamassın
The elves are watching

Öz highlore

Misafir
ek olarak. Ebaydan onu tek satın almak bile 18tl ye geliyor. Squad olarak(5 kişi) oversoulda 48 tl.
The elves are watching

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Selam,

Bence öncelikler Jump packli assault marineleri 20 ye tamamla.

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Umut'un önerisi ne kadar doğru desem az.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain