WHFB terrain?

Başlatan Sulcalen, Ağustos 16, 2011, 03:41:21 ÖS

« önceki - sonraki »

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
http://www.hobbytime.com.tr/reyon.aspx?anahtar=AEDES&marka=AEDES

Boy po nasıl olur, eğer olursa bence zımbasal terrain olur bu kale kuleden

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Abi, bizim ölçek 1/72 civarı bişey, baktım HO diye bi ölçek vermişler, bu 1/87 demek oluyor. Yane bence H0 ölçekliler gayet kullanılabilir bence.

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Bizim ölçek 1:62 gibi bir şey sanırsam.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Sulcalen

Üye
dün semih çok küçük onlar demişti ama?

Antimodes

Misafir
Abi küçük olanlarda var 1/50 olanda var içlerinde. Baktım kalelerden çok bu taş ev, kilise filan olanların ölçekleri bizim ölçeğe yakın.

1/62 30mm 1/73 25mm oluyor, 28 mm 1/65 gibi birşey. Ben 25mm gibi düşündüm bizim aletleri ama aslında 30mm gibi düşünmek en güzeli hakaten, 28mm heroic sonuçta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Miniature_figure_%28gaming%29

Sulcalen

Üye
abi bunları terrain olarak kullanısak masalar acayip medieval olur çook şık görünür bence

Antimodes

Misafir
Para - zaman - fayda meselesi. Bu kadar para vercen, uğraşıp maketi yapacacan, sonra sağı solu kırılcak filan. Bu maketler daha çok koy vitrine bak için gibi. :)

Yine de 1-2 tane alınıp bulundurlabilinir tabii.

Sulcalen

Üye
bence 1 tane alıp bakalım ucuzundan, en azından duvar vs bile i yapar

DNA Maniac

İletiler: 2,740
1/72 ler ufacık kalıyor abiler mana bilginiz olsun, duvar filan hani biz kendimiz yapabiliyoruz daha düzgün ölçeklilerinden bulursak şahane olur ama. 1/62 filan uygun hatta modeline göre 1/50 bile 1/72 den daha iyi olaiblir ama tabi modeline göre.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Antimodes

Misafir
Az sayıda da olsa  1/65 lik maketler var onlardan 1 tanesi düşünebilinir.