16 Ağustos 40K Akşamı (40K in 40 mins?)

Başlatan Ruhi, Ağustos 09, 2011, 04:36:58 ÖS

« önceki - sonraki »

mereghost

Katılımcı
İletiler: 415
Felaket tellalı kötü söyleyen falan olmak istemem de, rending alamıyorsunuz abiler. Rending adamların değil silahların bir özelliğidir.

Siz gelin FNP falan alın.

Assault Terminator da alamıyorsunuz, nitekim kurallar 4+ ilerisi invul'u yasaklıyor.

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
vah vah vah çook üzüldüm ya, termi olmuyo mu şimdi hahahhaaaa hatta

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Scout kuralının içinde infiltrate yok, bizim scout ünitemizde hem scout hem infiltrate var, sanırım ondan karıştı battle bro.

Çift lightning claw'lu assault termi alınabilinir, 5+ invul, yakaladım mı öptürürsün, hepsi ld 9.

Ama normal termi kill team için daha iyi sankim, kapışmalar çoğunlukla 24" den daha kısa mesafede olacağından herkesin kafasına sık, sonra gir S8 ile döv öldür şeklinde oynayabilirsin. Sonuçta NO As vuracak kaç adam olacak karşında, Inv 1 olması 2+ As sayesinde sorun yaratmaz yane. :)

Gerçi baktım yine de en güvenilir kapı 10'luk tactical, sonuçta biri 5W 5 Model diğeri 10W 10 model.

Hiçbir özel silah almam dersen 2 x 5'lik Assault'da çok şık olabilir, 2 tane sergant oluyor ki LD 9 kalmak için süper, herkesin elinde bolt pistol chainsword.

Scout squad ile çok güzel kombolar çıkabiliyor çünkü her bir adamı farklı döşeyebiliyon. 1'ine sniper ver, 1'ine heavy bolter, diğerlerine blade+pistol ver infiltrate ile düşmanın arkasına yolla. Ama full scout çıkmak akıl karı değil, en güzeli scout + assault kombosu gibi. ;)

Antimodes

Misafir
Alıntı yapılan: Sulcalen - Ağustos 12, 2011, 08:06:40 ÖÖ
vah vah vah çook üzüldüm ya, termi olmuyo mu şimdi hahahhaaaa hatta

Termi oluyor sadece 3+ ivl'lu thunder hammer + storm shield'li assault termi olmuyor. O da turnuva kuralları ile oynarsan ;)

Moralini bozmak gibi olmasın ama şu adamlarla çıkabiliriz gayet.

Unit Name ## WS BS St To Wo In At Ld Save Cost
Terminator Assault Squad (Elites) 5 4 4 4 4 1 4 2/3* 9 2+/5++ 200
ATSKNF; Combat Tactics; Terminator Armour; Lightning Claws (pair) (x5); Unit Has Terminator Sergeant 
Option Footnotes:

Lightning Claw(s) No armour save; re-roll failed "to wound" rolls. Lightning Claws do not give bonus attacks for 2 weapons unless 2 Claws are used together. 
Total Army Cost: 200 Pts.

No As, reroll to W ve assault'da 4 atak, 2+ AS 5+ Inv bu arada.

Sulcalen

Üye

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Leventciğim ne kasıyorsun al sende 18 tane scarab, adamları atak manyağı et... elbet o zarlarda 1 de var... 200 puana epi topu 5 kişi çıkıyorlarsa daha ne isteyeceksin... hani ben hormagauntlarla sardım mı o arkadaşları zırhlarının içinde sadece kemikleri kalır gibi geliyor... hani en gelişmişinden hormagaunt alsam oranımız 1 e 4, ki ucuzundan alırsam, 1-6, 1-7 gibi hormagaunt çıkarabilirim 5 terminatörün karşısına... aynı şeyi sende scarablarla yapabilirsin... ;) açıkçası ben heavy flamer flamer gibi template vuran şeylerden daha çok tırsıyorum :D :D :D Böcek Shelltox ilişkisi :D :D :D

Sulcalen

Üye
Alıntı Yapelbet o zarlarda 1 de var

abi bir ben görmüyorum bu 1 leri galiba en son 36 atış yapıp anca birini indirince artık pes dedim. Scarablar aklımdaki listelerden biri bu arada ama hangi kurallarla daha iyi olur onu kestirmeye çalışıyorum

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Var, var.. Ben lasgun'la indiklerini biliyorum termilerin.

A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Sulcalen - Ağustos 12, 2011, 10:11:37 ÖÖ

abi bir ben görmüyorum bu 1 leri galiba en son 36 atış yapıp anca birini indirince artık pes dedim. Scarablar aklımdaki listelerden biri bu arada ama hangi kurallarla daha iyi olur onu kestirmeye çalışıyorum
abi ben oynasam karşındaki space marineleri, 36 atışta adam kalmazdı :D :D :D çok pis 1 atarım bilirsin ;D ;D ;D

Sulcalen

Üye
Alıntı Yapabi ben oynasam karşındaki space marineleri, 36 atışta adam kalmazdı Kahkaha Kahkaha Kahkaha çok pis 1 atarım bilirsin Sırıtan Sırıtan Sırıtan

hmmm Semih diyorum ki bir sürü ordu yaptın attın vs artık senin SM oynama zamanın gelmiş, en yakın zamanda bir SM ordusu başla se  ;) ;) ;)

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
semih WoC ordusundan marine gazını çıkartıyordur zannımca..lan ben ne ordu kullanacağıma karar veremedim hala 4-5 codexi birden kurcalıyorum onu napıcaz acaba

Rhonanthor

Misafir
İletiler: 148
Haydaa heavy slot yokmuş ki açıkta,ben neyin fantezisini yapmışım günlerdir  :'(  neyse ya bende sniperları alır gelirim,nasılsa her biri tek tek hareket edebiliyor,biri kaçar öteki vurur  ;D

Antimodes

Misafir
Alıntı yapılan: Sulcalen - Ağustos 12, 2011, 10:11:37 ÖÖ

Cumartesi sana karşı attığım 1'ler gözüne dizine dursun, üstüne senin atığın 2 zardan 1'i 5+ geldi bee. Yalansa yalan de...

Bir insan her fırsatta her yerde ağlar mı arkadaş. ;D

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
Alıntı yapılan: Rhonanthor - Ağustos 12, 2011, 01:20:01 ÖS
Haydaa heavy slot yokmuş ki açıkta,ben neyin fantezisini yapmışım günlerdir  :'(  neyse ya bende sniperları alır gelirim,nasılsa her biri tek tek hareket edebiliyor,biri kaçar öteki vurur  ;D

sanırım hala ünite olarak hareket ediyorlar bir tek zeval edeceğin adamı kendin seçebiliyorsun, doğru muyum?

Antimodes

Misafir
Hayır Abi, her model bir ünite, direkt kendi başına hareket ediyor.