25 Haziran Günü - Kargaşa ve Bir Sürü Mesaj, vs.

Başlatan Ruhi, Aralık 25, 2014, 08:36:07 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Selamlar,

Bugün yaptığımız duyurular ve rahatsızlık, rahatlık hakkında ufak bir geri bilgilendirme yaparsanız çok seviniriz. Sizlerin verdiği veya vermediği bazı kararların sonuçlarını bildirmemiz gerekiyordu. Bizim de aklımıza daha.. eğlenceli bir yol gelmedi. Hani en doğrusu herkesi toplayıp oynamakdı ama 10+ kişiye birkaç günde ulaşmamız ve buluşmamız çok zordu. Direk bir anlatım oldu. Şimdi;

Hani hoşunuza gitti mi, gitmedi mi, çok mu rahatsız ediciydi (yav ben acayip endişeliyim rahatsız ettim diye mesala) ?

Öneri varsa da acayip seviniriz. Bir dahaki böyle durumlar için gözden geçiririz.

Teşekkürler,
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Tanay

İletiler: 7
Gayet akıcı ve merak uyandırıcı idi, elinize sağlık :)

SpaceDrill

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 163
Okurken vay ooo yaşasın(?) tarzı tepkiler verdim süperdi. Başıma neler gelecek diye düşünmeden edemiyorum yinede ;D
Despite everything, it's still you.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Bence süper oldu, belki sms lerden rahatsız olan olabilir ama ben çok beğendim :D Ooo yönetim çalışıyor filan dedim hatta :D
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Mesajlar güzeldi. Emeği geçenlere teşekkürler.

Yalnız Yoğun çalışmaktan olaylara reaksiyon gösteremedim. işte şu saatte anca yazma fırsatı buluyorum. bu nedenle zamanlamayı hafta sonu gibi yaparsanız şahsım açısından daha rahat olabilir. her duyurudan sonra özelden GM'lere reaksiyon gönderip olayların akışına oyuncular katkıda buluna bilir. yada belki bu olmuştur bi ben vakit bulamamışımdır :D .
Mathias Gençağaç

Borealis

İletiler: 44
Mesajlar güzeldi de ya facebook ya sms tercih edilseydi keşke. Biraz spama kaçar gibi oldu iki taraftan atakla.

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
İyiydi. Ama bu oyun günü şeklinde yapılsaydı ve hani oyun gününün sonuçları bu şekilde gönderilseydi çok daha eğlenceli olurdu sanki. Elbette başka konulu oyun günü de olur ama tüm bu karmaşayı oyunda bizzat oynamak muhteşem ötesi olurdu herhalde. (Sen ne alaka lan nevşehirden oyuna mı gelicen sanki denildiğini duyar gibiyim, o da doğru aslında...)
"If you're going through hell, keep going."

Sinan

İletiler: 33
Mesaj olayı bana çok iyi geldi. Yani gün içindeki saatlere uygun göndermek sanki ben köyden uzakta okuldayım da bana bildirim geliyormuş hissi yarattı. Tabi oyun günü olsa muhteşem olurdu o ayrı zaten LK'nın olayı o.