27 Aralık Ctesi
Kingdom of Men (Burak) vs Orcs (Salih)
850pts Friendly (Kill)
DrawHem ilk KoW oyunumu oynadım, hem şu arap ordumu kullanma fırsatım oldu, hem salihle bayaaaaa uzun bi süreden sonra asker oynadık. Çok güzel oldu, çok da iyi güzel oldu...
Benim orduda ikisi 5lik,biri 10luk 3 knight birliği, bi treb, bir de general on winged beast vardı. Salihte biri greataxolan toplam 4 orc regimenti, boar üzerinde bir hero ve iki tane zapçı vardı.
salih iyi başlayıp sol kanadımdaki 5lik birliği zaplarla waver etti. headstrongu tutturamayan bebeler mal mal bakınca bi sonraki roundda gene zaplarla rout oldular.
ortada iki şövalye birliği ile üstünlük bendeydi. en sağdan da winged beast ile flankleme yaptım. ortada üç roundluk yoğun kombattan sonra ana birliğim her şeyi kırıp, orcların kalan tek birliğiyle yüzleşti. bu sırada zapçılar gene sahneye çıktı. İki wound verip nerve zarında da 11'i yapıştırınca koca rejimant oyundan kalktı. Can havliyle monsterli generalimi trol/boar general/orc regiment kıskacından kaçırdım ve zapçıları temizledim. Son roundda da son oynamanın avantajını kullanarak winged beast ile orc regimente sarj edip bala göte rout ettirdim. Oldukça kanlı geçen oyunun sonunda sahada benden sadece -kanlar içinde- general on winged beast ve okçulr, salihte de boar general ve troller kalmıştı.
MoM: Zapçılar. Oyunun başında bi kanadı aldılar, yetmedi, ana regimentimi rout ettirerek oyunun gidişatını değiştirdiler.
MaloM: Treb. Dört round yaşayan WM hiç hit edemez mi...
ZaroM: ana regimentimi rout ettiren nerve zarı.
27 Aralık Ctesi
Kingdom of Men (Burak) vs Orcs (Salih)
750pts Friendly (Kill)
Kingdom of Men VictoryAynı ordularla oynadık sadece salih zapçılardan birini bıraktı ben de okçuları çıkardım. Bu sefer nedense oyun çok one-sided oldu. Sadece ilk roundda şövalyelerden biri zaplarla waver oldu, onu da headstrong ile üzerimizden atınca daha ikinci roundda her şey her şeye şarj etti. dördüncü roundda da oyun bitti.
MoM: General on winged beast. çok atak yapmıyo ama her yere yetişiyo aslan.
MaloM: Treb. Dört round da bu oyunda ıskaladı.
ZaroM: -
eyw abi...